Després que durant molts mesos la gran preocupació de la infanta Cristina hagi estat el divorci del seu ja exmarit, Iñaki Urdangarin, després de veure com el seu ex passejava de la mà d'una dona que no era ella a la portada de Lecturas, i posteriorment refeia i consolidava la seva vida sentimental amb Ainhoa Armentia, la germana de Felip ja pot respirar tranquil·la i ara ja només l'unirà a l'exduc de Palma la paternitat que comparteixen dels seus quatre fills. La infanta Cristina ara pot estar centrada i concentrada en la seva raó de ser, els seus fills Juan, Pablo, Miguel i Irene.

infanta Cristina fills Juan Valentin Miguel Irene Urdangarin
La infanta Cristina amb els seus fills Miguel, Juan i Irene Urdangarin / Casa Reial

 Amb el gran treballant a Londres per Alejandro Agag, amb Pablo jugant a handbol a Granollers, amb Miguel vivint a Ginebra fent un màster, ara la infanta està preocupada per la més petita, una Irene que li ha donat una mala notícia en no superar les proves d'accés a l'Escola d'Hostaleria de Lausanne, a Suïssa, després que la seva mare pagués 500 euros perquè pogués fer l'examen d'ingrés en aquest reconegut centre d'elevada tradició en el que tenia previst estudiar els pròxims quatre anys. La més petita dels germans, segons Monarquía Confidencial és la que es troba més afectada per tot el que hi ha hagut al voltant del divorci dels seus pares, motiu pel qual la seva mare està permanentment amb un ull damunt seu. Ara, però, una decisió de la seva filla l'ha agafat amb el peu canviat.

Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES
Irene Urdangarin i Cristina GTRES

I és que segons l'entorn de la jove, Irene ha volgut fotre el camp com més lluny millor de sons pares i anar-se'n a Cambodja per participar en un voluntariat d'un any, perquè creu que aquesta decisió li farà bé i li aportarà uns valors i una visió diferent sobre el seu futur professional. De fet, revelen una "reunión de más de tres horas" entre Irene i Cristina per parlar d'aquest tema i mirar d'organitzar-ho i tenir-ho tot lligat, una conversa seriosa sobre el futur de la jove sobre què farà un cop acabi aquest voluntariat. I és que a la petita dels Urdangarin li balla pel cap una possibilitat que ha fet que Cristina tregui les urpes, ja que no li fa gens ni mica de gràcia. I és que en frustrar-se la possibilitat de l'hostaleria, ara sembla que estaria pensant en una cosa que li va recomanar la seva cosina Victoria Federica, amb qui es porta de meravella.

Irene Urdangarin con Victoria Federica
Irene Urdangarin i Victoria Federica

Vic li hauria ficat al cap que entri en el món de la moda i les xarxes socials, que es faci influencer i es deixi caure, com la filla de la infanta Elena, en passarel·les i desfilades de moda i que publiqui imatges amb diferents saraos i modelets a lluir... I Cristina, traient foc pels queixals: "su madre se ha pronunciado en contra de esa elecciones. Prefiere un futuro más consolidad para su hija intenta y está tratando de convencerle de que estudie una carrera universitaria". Segons l'entorn de la infanta, Cristina té pànic a una cosa: “Doña Cristina rechaza cualquier tipo de exposición mediática que pueda dañar la imagen de sus hijos. Conoce bien lo que sufrieron en Barcelona tras estallar el caso Nóos y no quiere que se repita la situación, esta vez en redes”. I mentrestant, què fa, diu o pensa Iñaki de tot plegat?: passa de tot. "Se mantiene al margen de esta situación de su hija y de las conversaciones de la madre. Respeta las decisiones de sus hijos en cuanto a orientación profesional de cada uno, sin interferir en ellas, siempre y cuando no sea dañino para su imagen".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!