La infanta Cristina parla per aclarir-ho tot: es divorciarà d'Iñaki perquè ja no l'estima. I ho ha explicat a Lecturas. Canvi de cicle en la premsa rosa, Lecturas ha vençut a Hola. La revista catalana humilia la revista monàrquica gràcies a l'exclusiva de l'any. Primer van ser les fotos de la infidelitat d'Iñaki i ara això: Cristina, farta, ha parlat. Des de fa setmanes, Pilar Eyre és qui explica fil per randa tot el que està passant de debò a la Casa Reial, i en particular al matrimoni de la infanta Cristina. Amics de la parella, l'advocat d'Iñaki i diversos mitjans fa setmanes que intoxiquen amb una suposada reconciliació del matrimoni, però Eyre ja va advertir el 2 de febrer que Iñaki i Ainhoa segueixen junts. La portada d'Hola atrapant la infanta a traïció, a l'aeroport, amb l'anell de casada, ha estat el detonant. Acció-reacció:

portada hola cristina

portada 3649 infanta cristina 81eb7014 638x842

Cristina a Hola i Lecturas

Cristina ha parlat clar. Va ser divendres passat a través d'una persona que va anar de part seva a explicar-ho tot a la direcció de la revista Lecturas. Luis Pliego a qui els espectadors coneixen dels debats de Rocío Carrasco a Telecinco, s'apunta, amb la seva millor periodista, Pilar Eyre, aquesta exclusiva històrica. Tot quadra. Cristina explica per què duia l'anell de casada: "Yo no he fallado. Respeto la institución del matrimonio, llevo el anillo desde hace casi veinticinco años y lo voy a seguir llevando hasta que me divorcie, ¡quiero que el mundo sepa que yo no tengo nada de qué avergonzarme!”. Su intención es divorciarse de Iñaki Urdangarín ya que no va a perdonar su traición ¡por fin ha dejado de amarle! Y le gustaría que se supiera públicamente: “no va a haber reconciliación”. Boom, només això ja justifica comprar la revista.

infanta cristina cariacontecida gtres

Cristina com diria ella cariacontecida, GTRES

Cristina ja no està trista sinó enfadada, amb Iñaki per enganyar-la amb Ainhoa Armentia davant de tota Espanya. I enfadada contra la revista Hola "Publicó su foto en portada en el aeropuerto de Zúrich, se la veía desmejorada, triste y abrumada de dolor. Cristina lo considera una deslealtad a un trato de respeto mutuo con lazos muy estrechos durante toda su vida. Cree que la foto era una invasión de su intimidad y los comentarios no reflejaban la verdad, como la interpretación del hecho de que continuara llevando el anillo de casada, por eso ahora quiere aclarar qué significa ese gesto". Hola explica contes de fades i Eyre el que hi ha. 

Cristina reacciona als suposats amics que van dient que ella està encara enamorada d'Iñaki i dubta si perdonar-lo: fals. "Su amor se ha sustituído por el disgusto, el intenso cabreo después y la intención de divorciarse es irrevocable.". Pilar Eyre lliga caps: si no es va pronunciar la paraula "divorci" al comunicat i es va dir "interrupció" és per les súpliques d'Iñaki i el seu advocat. Si es divorcia té més complicat que li concedeixin la llibertat definitiva. Cristina "accedió a regañadientes, porque es una persona que odia la mentira y ella quería comunicar, no la interrupción, sino el final de su matrimonio".

infanta Cristina sentència  GTRES

Cristina diu adeu, GTRES

Per això Mario Pascual, empès pel seu client, va sortir a RAC1 a dir meravelles de la infanta. Cristina ho va fer pels seus fills. Diu "Son lo único que me importa". Cristina és molt religiosa i va ser aconsellada pel seu director espiritual. Ha suportat totes i cadascuna de les infidelitats i les ha perdonat, mentre ella no ha estat mai infidel amb cap altre home. El pitjor moment per Cristina? Parlar amb el seu fill Pablo, que anava dient a la premsa que no li importaria conèixer a Ainhoa: "Un encuentro delicado, la infanta lloró con auténtica desesperación ¡vertió todas las lágrimas que se había aguantado en estas semanas de sufrimiento continuo! Madre e hijo tuvieron en Barcelona una conversación muy seria y Pablo entendió que hay ciertos límites que no pueden cruzarse, por muy simpático, educado y con ganas de dar visibilidad a su club tenga el muchacho". Per això ara les fotos de mare i fill passejant per Barcelona la setmana passada ja no tenen importància. L'important és el text.

pablo urdangarin GTRES

Pablo Urdangarin GTRES

“No he sido yo la que ha fallado” diu Cristina. Ha perdonat massa i ha triat un home infidel per naturalesa, aquest és el seu error. Explota i vol que se sàpiga: "Que no sigan diciendo que estoy enamorada”. Paraula de Cristina.