Victoria Federica de Marichalar, la primera neta dels reis, la primera neboda de Felip i Letícia, l'aneguet lleig, mal girbat i mala estudiant, s'ha convertit en cigne. No només per les portades amb photoshop d'Hola sinó perquè la noia s'ha lligat un dels models més guapos de Catalunya. La portada de la revista Semana retrata junts els enamorats. Exclusiva Victoria Federica enamorada de un joven empresario de Barcelona. La foto de portada no li fa justícia al noi, descomunalment atractiu. Empresari i model, es diu Àlex Recort

semana
Semana

Un cop d'ull al compte d'Instagram del nou nòvio de la filla de la infanta Elena permet comprovar que en efecte estava predestinat a guanyar-se la vida fent de model, és telegènic d'una manera total. Ella en canvi segueix fent el que pot amb la genètica que ha heretat de Jaime de Marichalar i de la infanta. És evident qui és el guapo de la parella:

Victoria Federica GTRES
Victoria Federica GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

Escriu la revista Semana que la noia de 21 anys "está de nuevo enamorada. Tras su ruptura con el DJ. Jorge Bárcenas, mucho se ha rumoreado sobre un nuevo acercamiento con su primera pareja, Gonzalo Caballero. Pero nada más lejos de la realidad. Ha encontrado una nueva ilusión. El afortunado es Álex Recort, un guapo modelo y empresario catalán de 23 años que le ha devuelto las ganas de volver a enamorarse. La pareja ha sido fotografiada saliendo juntos de la fiesta del 34 cumpleaños de Santi Serra Camps, conocido como el español que susurra a los caballos. A lo largo de este paseo, ambos demostraron una gran complicidad". Gran complicitat és un eufemisme rosa de quan hi ha marro. Aquests dos s'alliten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

El noi es defineix a Instagram, amb un compte de 13 mil seguidors que augmentaran com l'escuma, com a Model de Moda, de passarel·la i d'anuncis de roba, gestionat per l'agència Traffic Models de Barcelona. Té dos anys més que ella i és íntim de Marc Bartra, exjugador del Barça, amb qui penja fotos junts a Andorra de vacances. Treballa al món nocturn barceloní com a soci de diversos locals, un d'ells a Pals, Les Teules Chill Out. Victoria Federica no només el segueix a Instagram sinó que li comenta moltes publicacions. Res evidenciava que fossin parella però fonts de la revista avisen que sí, que tenen una relació sentimental.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX RECORT (@alexrecort)

Victoria Federica pot donar-se amb una pedra a les dents. Ha perdut de vista el seu ex, el discjòquei amb bastanta menys gràcia, i ara surt amb un noi d'ulls verds, atractivíssim, que es guanya bé la vida i català. Un detall que no haurà passat desapercebut, és de Barcelona. A La Zarzuela no hi ha massa catalans, tot just els quatre fills de Cristina però no exerceixen massa.  Per fi un català a la cort del rei Felip. Guapo i espavilat. A veure què li dura.