Joan Carles I mai no va estar enamorat de Sofia. Juan de Borbón el va obligar a casar-se amb ella. Ell estava enamorat d'una altra dona, Olghina. Però el pare de l'emèrit va amagar la carta que li va escriure perquè no arribés en mans del seu fill. Potser per aquest casament a traïció, el monarca va començar a veure's amb altres dones, entre qui destaca la figura de Bárbara Rey.

L'emèrit i la vedet es van conèixer en la dècada dels 70. Els va presentar Adolfo Suárez. Detallen que la vídua d'Ángel Cristo es va enamorar a primera vista de l'emèrit. Va caure rendida als seus encants, era tot un seductor. A ell també li va agradar ella. Es van veure durant 18 anys.

Joan Carles I efe
Joan Carles I efe

"Senyor, us presento a una amiga, Bárbara Rey. És de Totana i actriu, però té molta classe", revela Pilar Eyre que li va comunicar Adolfo Suárez l'emèrit. Ambdós es van començar a veure d'amagat a la casa de Boardilla del Monte, a Madrid. Aprofitaven els dies que els seus fills estaven amb Ángel Cristo i el personal de servei de descans.

Així eren les cites de Bárbara Rey amb Juan Carlos a Boadilla del Monte

I va detallar com eren aquelles cites. "Dissabte a la nit d'un dia d'hivern de 1994. Al xalet de Bárbara Rey, l'Horta Sicília està a 17 graus. Ha posat dues copes i un plat de Jabugo. Els Cohiba, a la seva capsa metàl·lica. Ella està sola, esperant al seu estimat. L'home que està esperant, el seu amor des de fa ja 16 anys, és el rei d'Espanya", explicava Pilar. "A ella li agradaria posar espelmes, però Juanito no vol, diu que fa puticlub, que té poca classe...", afegia.

Casa Bárbara Rey
Casa Bárbara Rey

La relació va estar marcada per anades i vingudes. El 1994 van trencar la relació per sempre. Bárbara es posava gelosa perquè volia ser l'única amant del monarca, però aquest es veia amb més dones. Corinna Larsen es va entremetre en la seva relació.

Relata que es va casar amb Ángel Cristo per despit. Bárbara es va posar en contacte de nou amb el monarca per demanar-li ajuda quan el domador de lleons va començar a tenir problemes amb algunes addiccions. "Va demanar ajuda al rei, i allà va tornar a començar tot", revelava.