Som a 21 de juliol i ja podem dir que un dels casaments d'aquest estiu ja s'ha produït. I ni més ni menys que a Altafulla. Si més no, un dels més glamurosos i ple de VIPS i celebrities, especialment de la jet set madrilenya, que per un dia es van desplaçar cap a terres tarragonines per assistir a l'enllaç entre Ana Maura de Suelves i Ignacio Suárez-Zuloaga Ruyra.

DL u434900 077

Moment de la cerimònia entre Ana Maura de Suelves i Ignacio Suárez-Zuloaga Ruyra / GTRES

Aquest dissabte es donaven en "sí, ho vull" a la preciosa localitat d'Altafulla, amb la núvia lluint un disseny d'Ynés Suelves, tal i com destaca la revista Vanity Fair

novios altafulla2

novia altafulla2

ana maria suelves altafulla2

Ana Maura de Suelves, la radiant núvia / @ynesuelves

La radiant i feliç parella de dues de les famílies més reputades de l'aristocràcia van estar molt ben acompanyats per nombroses cares conegudes del viperío patri. Els pares del nuvi, per exemple, són els fundadors de España Fascinante, el content hub de continguts més gran d'Espanya, CLI Consultores i la Fundación Zuloaga.

Pel que fa a ella, és filla d'Honorio Maura Andreu, empresari i directiu d'empreses de comunicació i publicitat i la seva mare, Cristina de Suelves y Figueroa, és germana de la model Blanca Suelves i filla de Juan José de Suelves y Ponsich, marquès de Tamarit, i de Victoria Eugenia de Figueroa y Borbón. Ahí es nada. D'aquí que ningú es volgués perdre el casament del fill i que Altafulla s'omplís de pameles i vestits espectaculars.

altafulla boda1

altafulla boda2

altafulla boda3

altafulla boda4

Vestits espectaculars al casament de l'estiu a Altafulla / @esfascinante

La llista és llarga i plena de convidats d'alto standing. El nom que va copsar totes les mirades és el de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada, que va vestir un disseny d'ella mateixa amb tons verdosos, tal i com ressalta el citat mitjà, i un cor brodat al pit, arrodonint el seu outfit amb unes sabates de taló quadrat color taronja. Tot molt ella.

agatha altafulla2

Ágatha Ruiz de la Prada amb el nuvi, Ignacio Suárez-Zuloaga Ruyra, i la mare del nuvi, Margarita Ruyra / @agatharuizdlprada

agatha2 altafulla2

Ágatha Ruiz de la Prada amb Valentina Suárez-Zoloaga, germana del nuvi / @agatharuizdlprada

No va ser l'únic nom que va destacar en la cerimònia. A Altafulla també s'hi va apropar Martina Figo, una de les filles de l'exjugador portuguès de Barça i Reial Madrid i la model sueca Helene Svedin, acompanyada per la seva parella, Luis Osorio, fill petit de Ioannes Osorio y Blanca Suelves, i cosí de la núvia.

DL u434900 020

Luis Osorio i Martina Figo, al casament d'Altafulla / GTRES

Més noms. També es va veure a Ana Sainz, filla petita del pilot espanyol Carlos Sainz i de Reyes Vázquez de Castro, que va anar al casament al costat de la seva parella, Rodrigo Foncuberta Bustos.

anna sainz

Ana Sainz i Rodrigo Foncuberta Bustos / @anasainzvdec

El llistó està alt. De moment, Altafulla, la més glamurosa de l'estiu.