La relació entre Felipe i Letizia és totalment morta. Segons Pilar Eyre, el matrimoni està trencat, i es parla d'un possible divorci el proper any, quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat. La corona espanyola seria pionera en aquests casos, ja que fins ara cap monarquia no s'ha divorciat públicament. Juan Carlos i Sofia van optar pel cessament de la convivència, és el camí que podrien seguir els actuals reis, almenys mentre ells continuïn al tron per garantir l'estabilitat de la monarquia. En el dia d'avui ja fan vides separades. En les últimes quatre setmanes Felipe ha fet plans per separat amb els seus amic, ha marxat de Zarzuela. Letizia es quedava a palau, encara que tampoc sola, ella també feia la seva vida.

En les seves aparicions públiques arriben per separat i la connexió entre ells és inexistent, ni tan sols hi ha signes de complicitat, ni tampoc es posen d'acord, estan totalment descoordinats per la falta de comunicació.

Letícia Felip Londres GTRES
Letícia Felip Londres GTRES

En el seu entorn saben que la relació està totalment acabada. Casa Reial encara no vol emetre cap comunicat sobre la situació dels reis, pertany a la intimitat i no creuen que influeixi a les seves tasques. Així que ara per ara tot seran rumors.

Letizia fora de control, ja no li importa la corona

Tanmateix, Casa Reial hauria donat un toc d'atenció a Letizia, qui ara mateix ja no ostenta el poder en Zarzuela. Gràcies a la campanya de desprestigi cap a ella orquestrada en els últims mesos, la reina ha quedat totalment apartada de la família. Torna a ser Felipe qui pren les decisions més importants, fins i tot les familiars i personals.

Felip VI i Letizia
Felip VI i Letizia

Letizia no ha pogut controlar aquesta situació. Un se li escapa de les mans i és una cosa que a ella no li agrada. La reina passa un mal moment, i es recolza en les seves amigues. Ja li importa molt poc la corona. En les últimes setmanes s'ha saltat totes les regles i s'ha deixat veure tranquil·lament en restaurants, bars de copes, fins a altes hora de la matinada. Casa Reial intenta tapar tots aquests episodis, no vol que aparegui cap fotografia de la seva nova vida. Beu, surt constantment, està desencadenada.