Letícia tancava el millor any de la seva carrera com a monarca. Va fer un exercici molt dur per esborrar de la corona espanyola l'ombra dels Borbons. No només els havia fet desaparèixer, sinó que la seva imatge havia eclipsat Felip. La mare de Leonor i Sofia ha aconseguit un aclamat reconeixement, se la considera la millor reina d'Europa. Potser per això s'hauria iniciat una campanya de desprestigi contra ella amb conseqüències impensables. Es desconeix que persona s'amaga després d'aquesta campanya, però que Jaime del Burgo ha trencat el seu silenci i ha destapat el secret més ben guardat de la família. Segons l'advocat, el veritable motiu de la crisi dels reis el 2013 va ser una infidelitat. La reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys.

Letizia mala cara GTRES
Letizia mala cara GTRES

Unes declaracions que han fet malbé la imatge de la reina, però també la del rei. No s'entén el motiu que ha portat Jaime del Burgo a fer mal al suposat amor de la seva vida. No té por de represàlies i amenaces i està disposat a tot per acabar amb els Borbons, perquè aquesta seria la seva veritable intenció, la mare de Leonor i Sofia només seria el dany col·lateral. L'ex de Telma Ortiz es declara monàrquic, però no borbònic. Vol posar fi a una dinastia de 300 anys que ha portat Espanya a la pobresa.

Jaime del Burgo no pensa callar tan fàcilment i assegura que té proves per confirmar les seves paraules. Fotografies, vídeos i missatges que romandrien guardats en una caixa forta. Ni el CNI va poder trobar-la.

Letícia no surt de la seva habitació, tot just menja, màxima preocupació

Aquestes declaracions han fet molt mal a Letícia, una dona molt freda, calculadora i massa controladora. Aquesta situació n'hi ha sobrepassada. Pilar Eyre va assegurar que es trobava "abatuda", "devastada" i "molt trista". Han aconseguit fer-li mal. En les últimes setmanes, la reina ha reduït la seva agenda institucional, la qual cosa ha desencadenat una preocupació més gran. Familiars i amics íntims estan molt preocupats pel seu estat anímic. La reina amb prou feines menja i intenta no sortir gaire de casa. Es tanca al seu despatx i a la nit es fica a la seva habitació, intenta no creuar-se amb Felip. Segons Pilar Eyre, el matrimoni estaria totalment trencat.

S'ha posat a disposició de Letícia especialistes en salut mental com psicòlegs per suportar aquesta situació. La reina ha demanat ajuda. Ella sempre ha tingut molta consciència amb la salut mental. Necessita temps.

Letizia cara rara GTRES
Letícia cara rara GTRES