La relació entre Carolina de Mònaco i la princesa Charlene ha estat objecte d'especulació i controvèrsia en els cercles reals durant anys. Des del principi, les tensions entre les dues dones han estat evidents, i les raons darrere de la seva animositat mútua han estat tema de debat. Tanmateix, recents revelacions suggereixen que hi ha molt més en joc que simples desacords personals.

És innegable que les crisis conjugals suposen un desafiament dolorós per a qualsevol família, fins i tot en els àmbits més selectes, com ho reflecteix l'actualitat a Mònaco amb els persistents rumors sobre la separació de Charlene i Albert. Tanmateix, el més lamentable és l'impacte que això està tenint en els fills dels prínceps, que, malgrat intentar mantenir una imatge d'unitat en públic, estan vivint una situació inusual al Palau, on terceres persones han assumit un paper matern.

Rumors en la reialesa monegasca: l'absència d'Albert i Charlene en la criança dels seus fills

Per tant, en els cercles íntims de la reialesa monegasca, es diu constantment sobre la falta de participació tant del príncep Albert com de Charlene en la criança i educació dels seus fills, Jacques i Gabriella. En lloc d'assumir activament aquestes responsabilitats, que van des de l'ensenyament fins a l'alimentació, sembla que la criança dels bessons està majorment a càrrec de mainaderes i, sorprenentment, de la mateixa Carolina de Mònaco. Aquesta situació ha desencadenat una onada de crítiques per part de la germana gran dels Grimaldi, qui qüestiona obertament el paper maternal de Charlene.

Encara que comprèn les responsabilitats institucionals del seu germà, el desconcerta i indigna l'aparent falta d'interès de Charlene cap a la criança dels seus fills. A més, suggereix que els problemes d'addicció de la seva cunyada són la raó principal d'aquesta desconnexió amb els seus fills, argumentant que l'exnedadora olímpica està constantment sota els efectes de somnífers, la qual cosa li impedeix estar plenament conscient i dedicar temps de qualitat als seus fills.

El rol de Carolina de Mònaco: mare substituta en temps d'absència de Charlene

A més, el període de convalescència de Charlene després d'una infecció otorrinolaringològica ha destacat el paper principal de Carolina en la cura i protecció de Jacques i Gabriella, actuant com una espècie de mare substituta en absència de la sud-africana. Fins i tot, la jove princesa Gabriella se sent més compresa per la seva tia que per la seva pròpia mare. Més enllà dels llaços familiars i l'estil de vida característic de Mònaco, entre tia i neboda hi ha un vincle especial marcat per un destí compartiy. Carolina de Mònaco va ser la primogènita de Grace Kelly i Rainier, igual com Gabriella, però ambdues es veuen limitades per la Llei Agnatícia que exclou les dones de la successió al tron.

Aquest paral·lelisme entre elles probablement expliqui per què la princesa de Hannover s'ha convertit en un model a seguir per a la seva neboda, eclipsant fins i tot el paper matern de Charlene. A mesura que la situació continua desenvolupant-se, queda clar que la relació entre Carolina, Charlene i Albert de Mònaco està lluny de ser simple. Els desafiaments personals i familiars enfrontats pels membres de la família reial de Mònaco donen una llum intrigant sobre les complexitats de la vida dins d'una de les monarquies més famoses del món.