La genètica pot jugar sorprenents jocs, i en el cas de Carolina de Mònaco i la seva filla Carlota Casiraghi, la similitud física és tan evident que sovint resulta difícil distingir una de l'altra. Mare i filla, ambdues figures prominents en la reialesa, comparteixen no només un estret vincle familiar sinó també una sorprenent semblança facial que ha deixat perplexos admiradors i crítics al llarg dels anys.

Carolina de Mònaco i Carlota Casiraghi, qui és qui?

Des d'una perspectiva purament visual, la semblança entre Carolina i Carlota és tan evident que en ocasions resulta difícil distingir qui és qui, especialment en observar fotos en les quals ambdues apareixen juntes. La similitud de trets facials és innegable, però el que realment sorprèn és la consistència d'aquesta semblança al llarg del temps. Comparar les imatges de la Princesa Carolina als 37 anys amb les fotos actuals de Charlotte Casiraghi revela una sorprenent semblança que desafia el pas dels anys.

Carolina de Mònaco i Carlota Casiraghi
Carolina de Mònaco i Carlota Casiraghi

Malgrat la diferència de gairebé tres dècades en edat, és comprensible que Carlota trobi inspiració en l'estil de la seva mare. Carolina de Mònaco, membre d'una de les famílies reials més destacades i ambaixadora de marques exclusives com Chanel, ha deixat una empremta inesborrable al món de la moda. Aquest llegat estilístic es reflecteix en l'elecció de peces i accessoris de Carlota, qui no només segueix l'exemple matern sinó que també ret homenatge a la seva àvia, a la icònica Grace Kelly, afegint un toc extra d'elegància i sofisticació al seu estil.

Mare i filla s'aventuren en una àmplia varietat d'estils i sempre es mantenen al corrent de les últimes tendències. Podem observar-les lluint elegants vestits llargs de festa, adornats amb detalls especials com llaços, plomes, jocs de volums, transparències i brillantors. A més, incorporen propostes més casuals per al dia a dia, com una americana combinada amb texans. Els vestits de jaqueta, especialment els confeccionats en tweed, són indispensables als seus vestidors.

Accessoris que ressalten la similitud

Un altre aspecte que solen compartir són els accessoris per al cabell: des d'un tocat amb malla per a esdeveniments més formals, com el que la princesa Carolina va lluir el 1978 en assistir a l'estrena d'"Il fait beau jour et nuit" en el Théâtre des Champs-Élysées de París, i que posteriorment Carlota va recrear durant el casament del seu oncle, el príncep Albert; fins a un mocador nuat al capdavant en un estil més casual, similar al que la més gran dels Grimaldi va portar el 1973, i que va servir d'inspiració per al look de Casiraghi durant una desfilada de Saint Laurent el 2020.

Encara que el temps avenç, la relació entre Carolina de Mònaco i Carlota Casiraghi transcendeix la genètica i es manifesta com una connexió única, tant a la sang real que comparteixen com en l'excepcional semblança que continua sorprenent al món. La seva història conjunta, marcada per la moda, l'elegància i l'amor pels cavalls, deixa una empremta inesborrable en l'escena royal internacional.