Carla Vigo ha estat notícia en els últims dies després d'haver estat assaltada al metro de Madrid per un home que li va robar el telèfon mòbil. Un aldarull que, tal com va reconèixer la mateixa Carla, la va deixar "aterrida". La jove neboda de la reina Letícia i filla de la morta Erika Ortiz encara s'està recuperant.

Un episodi molt sorprenent que algunes fonts asseguren que estava tot planejat, lliscant que el lladre buscava algun tipus d'informació comprometedora d'ella o la família reial. Encara que aquest contratemps no és l'únic relacionat amb Carla Vigo últimament que ha cridat l'atenció.

La vida de Carla Vigo ha estat plena de desafiaments i alts i baixos

Des que era una nena, vida ha estat marcada per desafiaments significatius des d'una edat primerenca. La pèrdua tràgica de la seva mare, Erika Ortiz, quan Carla tenia només 6 anys, va ser l'origen d'una espiral emocional complexa, afectant la seva salut mental i benestar general. Durant l'últim any, ha enfrontat múltiples crisis que l'han portat a l'hospital en diverses ocasions, evidenciant la seva lluita interna.

Carla Vigo Instagram
Carla Vigo Instagram

Durant la seva adolescència, Carla va ser motiu de preocupació per a la família reial espanyola, particularment per a Felip i Letícia, a causa dels seus comportaments i amistats que generaven inquietud. Malgrat que públicament la reina Letícia no ha mostrat una proximitat visible amb Carla, es coneix que ha intervingut discretament en diverses ocasions per donar-li suport, incloent el finançament de la seva estada en un pis tutelat com a mostra del seu suport familiar.

La nova faceta de Carla Vigo

Carla, abans de l'atracament, estava superant els seus pitjors moments, sorgint de nou en l'escena pública amb una presència més activa i visible en esdeveniments socials i mediàtics. Després de rebre l'alta mèdica, Carla ha estat explorant opcions per establir-se a Madrid i va iniciar negociacions amb immobiliàries de luxe a la recerca d'una residència conforme a les seves noves aspiracions.

Tot això mentre l'hem vist lluint una bossa Hermes valorat en aproximadament 30.000 euros. Aquesta aparició ha generat especulacions sobre la font de la seva recent prosperitat, alimentant teories sobre herències familiars o possibles regals d'individus influents en el seu entorn proper.

Carla Vigo Engels Volkers Insta
Carla Vigo Engels Volkers Insta

Tanmateix, hi ha una altra teoria darrere d'aquesta metamorfosi que és encara més intrigant: Carla té ambicions de fer incursions com a influencer, particularment en la plataforma TikTok. Aquesta nova faceta explica el seu enfocament en un estil de vida més luxós i els seus esforços per capitalitzar la seva presència pública. Sembla que Carla està decidida a transformar el seu passat de desafiaments en una plataforma per assolir els seus somnis personals i professionals.