Els Borbons porten a l'ADN el gen de la infelicitat, la infidelitat i l'adulteri. Joan Carles, Letícia, Elena, Cristina... tots divorciats o separats dels seus marits o esposes a causa d'infidelitats. El cas de Letícia és particular, es va divorciar del seu marit, Alonso Guerrero, professor seu a l'Institut i, tot i que mai se n'han fet públics els motius, l'aversió de la reina als homes infidels fa suposar que ella va patir banyes del seu ex. Per això ja va advertir a Felip: "Yo no soy como tu madre". Altrament dit, si Felip es ficava al llit d'una altra, feia les maletes. El problema és que la maledicció dels reis adúlters ha fet que esclati un nou cas a la Família Reial de Dinamarca precisament durant la visita oficial dels reis d'Espanya a aquell país i qui ho ha publicat és una revista del cor espanyola. A Dinamarca algú està maleint Zarzuela. La portada és aquesta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lecturas (@revistalecturas)

 

El príncep hereu de Dinamarca i l'ex de Cayetano Martínez de Irujo en una suposada relació adúltera. Segons els paparazzi que van fer les fotos de la parella sorpresa passejant per Madrid, Frederic i Genoveva van passar junts la nit a un apartament i van sortir-ne l'endemà vestits amb una altra roba. Ella nega qualsevol relació romàntica amb el príncep hereu de Dinamarca, casat amb Mary Donaldson. La Corona danesa es nega a fer cap comentari de la "vida privada", diuen, de l'hereu. L'escàndol està servit i caldrà esperar a la reacció de la princesa Mary. El que ja tenim és la reacció de Letícia, a qui per protocol, van asseure la nit de dimarts, quan Lecturas va fer públiques les fotos, al costat de Frederic. En cap moment el va mirar a la cara, li feia fàstic aquell homenet amb barba i ulleres que acabava de destruir el seu matrimoni amb la futura reina Mary. Les fotos parlen soles:

Letizia federico dinamarca GTRES
Letícia visiblement incòmoda a un pam de Frederic,  GTRES
4e5e64b63ae0710871909b035eec8430c5a6d868
Letícia dona l'esquena a Frederic, EFE
Letícia incòmoda, GTRES
Letícia incòmoda, GTRES

 

Zarzuela ha servit una foto oficial de la taula presidencial on es veu a mà esquerra Felip parlant amablement amb Mary Donaldson, la banyuda, somrient-li i a la dreta Letícia a punt de vomitar el sopar de gala pel fàstic que li fa Frederic de Dinamarca. L'ha analitzat l'experta en comunicació no verbal Patrícia Centeno:

F XsHTIXYAABwEr
Taula presidencial, Casa Reial
F XsHTJXsAAlsvr
Felip i Mary, CR
F XsHTJXsAErRun
Letícia i Frederic, CR

Segons Jaleos la nit junts del príncep de 55 anys i la celebrity mexicana de 47 anys, divorciada de la Casa d'Alba va anar així: "Federico de Dinamarca tenía previsto visitar la exposición Picasso, lo sagrado y lo progano en el Museo Nacional Thyssen-Bornemisza junto a un amigo, que finalmente no pudo acudir a la cita y que pidió a Genoveva que fuera en su lugar. Después de este plan, ambos dieron un paseo por las calles de alrededor de El Retiro y cenaron, a continuación, en el restaurante El Corral de la Morería.  Según Luis Pliego, director de la revista, pasaron juntos 12 horas "muy íntimas, muy juntos y haciendo cosas que solo dos personas que se conocen muy bien hacen juntos". Un eufemisme per no dir que van practicar sexe.

Mary Donaldson Frederci Dinamarca EFE
Mary Donaldson i Frederic de Dinamarca, la nit de les fotos, EFE

L'altra foto més buscada, a banda de Letícia a punt de fotre-li una bufetada a Frederic, és la de la banyuda, Mary Donaldson, que va fer el que fan millor les royals: dissimular. Posar cara de pòker al costat de l'home a qui acaben d'enxampar amb les mans a la massa. Tenen quatre fills: Christian de 18 anys; Isabella (16); y els bessons Vincent i Josephine (12). Mary fa 20 anys que s'espera per ser reina de Dinamarca i no ho trencarà per Genoveva, que pot seguir somiant ser duquessa d'Alba o reina de Dinamarca, que no ho serà. Mary perdonarà i seguiran com si res. Però com deia Hamlet, alguna cosa fa pudor de podrit a Dinamarca.