L’últim look polèmic de Letícia continua portant cua. Polèmic, per partida doble: està valorat en el gens menyspreable preu de 3500 euros, i el va dur en un acte dedicat a persones sense recursos. Era, més en concret, el 10è aniversari de la Fundació Microfinances de BBVA, que pretén “millorar la qualitat de vida” de les famílies “vulnerables”.  

Entre les peces que va lluir la Reina, hi destaca sobretot una camisa barroca de seda de la firma Carolina Herrera, amb les mànigues bollades i detalls florals. Era el plat fort del seu look, i ho demostra el preu: 2.290 dòlars, que vénen a ser uns 2.040 euros.

La camisa de seda, quan apareixia al web. Imatge: Carolina Herrera

Després de la polèmica, Vanitatis ha publicat que el preu de la peça ja no apareix al web de la marca. Però n’hi ha més: segons ha pogut comprovar ENBlau, ara el producte ha desaparegut per complet de la pàgina. Ja no hi ha ni rastre, doncs, de la camisa barroca de seda que Letícia va dur just a principis d’aquesta setmana.

Es pot comprovar de primera mà, tot fent una ullada a la col·lecció de primavera (“Spring 2017 collection”) de la marca. Abans, aquesta peça era el número 16 de la col·lecció. Però ara, aquest número ha desaparegut i passa directament del 15 al 17. Això, en una col·lecció amb 52 vestits:

View post on imgur.com

Té alguna relació l’eliminació d’aquesta peça de roba, amb les crítiques que ha rebut Letícia per dur-la? ENBlau s’ha posat en contacte amb la firma Carolina Herrera, sense que a hores d’ara ho hagin afirmat o desmentit.

Infografia que corre per les xarxes. Facebook

En qualsevol cas, si algú s’havia fixat en aquesta camisa per al seu propi consum, sembla que ara ho tindrà molt més complicat per aconseguir-la.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat