La família reial es continua ampliant. En aquest cas no parlem de l'espanyola, sinó de la grega, la qual té un ampli vincle amb els Borbons. La reina Sofia és grega i, per tant, té família hel·lena. El mes de gener passat va morir el seu germà Constantí i tots els Borbons, inclòs Joan Carles I, van anar a acompanyar-la en aquests moments tan durs. Victoria Federica, Irene Urdangarin, les infantes, Ses Majestats Els Reis... Tots van ser presents a la catedral d'Atenes i, després, al cementiri de Tatoi abraçant Sofia. Sabien que per a ella aquest era un moment important: el de poder acomiadar un germà com Constantí, el qual havia estat tan important per a ella. Ara, se sap que un dels assistents a aquest funeral té parella, per la qual cosa la família Reial s'amplia.

Juan Carlos, Sofia, infantes i nets funeral GTRES
Joan Carles, Sofia, infantes i nets funeral GTRES

En aquell funeral no només estava representada la família reial espanyola, sinó també la grega. Ara, Grècia és una república, però en el seu moment va ser una monarquia i Pablo és l'actual hereu de la corona per si algun dia Grècia tornés a ser una monarquia parlamentària. Pablo és, a més d'hereu del seu país, príncep de Dinamarca i duc d'Esparta i té, juntament amb Marie-Chantal, cinc espaterrants fills. Són la princesa Olímpia i els prínceps Aquil·les, Odiseo, Arístides... i Constantino Alexios. Parlarem d'aquest últim ara.

Encert|Seny de Grècia i Sofia, a la seva esquerra
Tino de Grècia i Sofia, a la seva esquerra

I és que Constantino Alexios, també conegut com a Tino, està ara sortint amb una popular influencer i model de la jet set europea. Ho va treure en primícia un prestigiós mitjà de comunicació, el MailOnline, qui va publicar fotos de la parella besant-se i abraçant-se al mig d'una llibreria. "Certament no estaven preocupats per ser vistos junts", destacaven. La qüestió és que la model té nom i cognoms i és bastant coneguda: es tracta de Poppy Delevingne, germana de Cara Delevingne, també model molt reputada a l'aparador mediàtic britànic. I n'hi ha més sobre ella...

Poppy Delevigne, al detall

Poppy és una superestrella britànica. A Instagram té 2'6 milions de seguidors i és una celebrity en tota regla. Col·laborant amb l'agència de modelatge United Agents, Poppy és cofundadora de Della Vite Prosecco, una marca de vins i licors en auge. A més, les seves fotos despunten a Instagram com poques:

La diferència d'edat entre Tino i Poppy és, potser, un dels factors que més sorprèn d'aquesta nova parella royal. Mentre Poppy té 37 voltes al sol, Constantino Alexios -que és el net-nebot de Joan Carles I i la reina Sofia- tan sols en té 24. Tretze anys de diferència que criden l'atenció, ja que, normalment, en les relacions és l'home que li treu anys a la dona. Quelcom que, segur, és anecdòtic veient l'amor que desprenen l'un per l'altre. Ara, ja instal·lats al continent europeu després de Tino tornar dels seus estudis a la Universitat de Georgetown, la parella només pot fer que anar cap amunt. Per quan el casament? Per quan els fills?