Beltrán Lozano té 24 anys, és sevillà, és model, ha desfilat a les passarel·les més importants del món, és la imatge de nombroses campanyes publicitàries, té els ulls blaus, fa 1,90 i és cosí del rei Felip VI.

beltran lozano3

@beltranlozano

Els besavis de Lozano i de Felip eren germans. I ara, aquest Borbó s'està fent un lloc en el món de la moda a passes de gegant. 'El primer Borbón que se sube a la pasarela', 'El primo de Felipe VI que desea 'reinar' en las pasarelas'. Són alguns dels titulars que va rebre Beltrán Lozano quan va començar a fer-se un forat. Lozano és model, però el que li agradaria fer realment seria anar desplegant la catifa vermella allà per on passen els reis. Perquè la rosca que els hi fa a Felip i Letícia, tot i ser família seva, és tan llepona que provoca vergonya aliena. "Algún día me gustaría estudiar la historia de mi familia. Soy muy monárquico, o sea, muy español. Debemos estar orgullosos porque tenemos un gran Rey". 

beltran lozano4

@beltranlozano

Això deia fa poc. I ara, en plena crisi pel COVID-19, no ha deixat escapar una altra oportunitat per omplir-se la boca amb els Borbons. Però compte, que de tant pilota es pot ennuegar. Hi ha vegades que millor estar calladet. En uns moments com aquests, si ens hem de desfer en elogis per algú, són els milers de sanitaris, doctors, infermeres,  investigadors, científics i cuidadors que estan deixant-se la pell, la suor i les llàgrimes per ajudar la resta de ciutadans. Ells són els veritables herois tractant els contagiats i evitant que n'hi hagi més. Però el senyor Lozano considera que aquest país se'n sortirà gràcies als monarques.

Felip Leticia videoconferencia Juan Roig Mercadona twitter casa reial

@CasaReal

Amb el seu sector aturat, com tots, el model considera que "Hay que intentar buscarle un poco de sentido a todo esto y aprovechar esta pausa como se pueda". I el sentit que ell ha trobat és destacar el seu cosí i a la seva dona. La revista ¡Hola! l'entrevista i li pregunta per la tasca dels reis. Resposta: "Están haciendo un gran trabajo. Menos mal que seguimos teniendo a los Reyes en este país". Menos mal... Seguro que ellos nos sacarán de la crisis con su gran trabajo. Beltrán Lozano està acostumat a treure's la roba per fer-se fotos. Potser caldria que es tapés, si més no, a l'hora de dir segons què.