'El primer Borbón que se sube a la pasarela', 'El primo de Felipe VI que desea 'reinar' en las pasarelas'. Són alguns dels titulars que va rebre Beltrán Lozano quan va començar a fer-se un forat en el món de la moda. És cosí del rei Felip. Nascut a Sevilla l'any 1993, és el nét de María Margarita de Borbón y Lubomirska, que alhora, és la cosina germana de l'àvia de l'actual monarca espanyol. I d'un temps ençà se l'ha vist desfilant per les principals firmes. Ell li treu ferro al fet de ser familiar del rei, tot i manifestar-se més monàrquic que el monarca: "Algún día me gustaría estudiar la historia de mi familia. Llego hasta mi abuela. Soy muy monárquico, o sea, muy español. Debemos estar orgullosos porque tenemos un gran Rey".

cosi model felip2

@beltranlozano

Casualitats de la vida, va decidir fer-se model "Un día, dando un paseo por el barrio del Palacio Real, cuando pasé frente a las oficinas de Francina. No estaba en mi lista de agencias. Aun así, entré, me presenté y me contrataron", recull la revista Vanitatis. Fill d'un reconegut ramader andalús, ha estudiat als centres més exclusius, abans de debutar per Custo Barcelona i treballar per Pedro del Hierro, Stradivarius o la Mercedes-Benz Fashion Week, on ha passejat el seu treballat cos i els seus ulls clars.

cosi model felip3

@beltranlozano

cosi model felip4

@beltranlozano

cosi model felip5

@beltranlozano

De moment, ja l'hem vist al costat de Victòria Federica en alguna desfilada... A veure quan arriba el dia que coincideixi amb una altra apassionada de la moda com és la reina Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat