Com ja és de sobres sabut, Bárbara Rey va ser l’amant -o una d’elles- de Joan Carles I durant anys. A l’altra banda, hi ha la reina Sofia, l’enganyada pel seu marit, i que avui dia continua passant-ho malament per aquells fets, encara més quan toca reviure’ls tant sí com no.

Desconeixem si la Reina emèrita i la vedet s’han vist gaire cops a la vida, però de les no gaire vegades que Bárbara Rey ha dit alguna cosa sobre el tema, no ha estat precisament amb compassió o respecte cap a Sofia.

En aquesta ocasió, qui ha aixecat la veu ha estat Jorge Javier Vázquez, al seu blog de la revista Lecturas. El presentador de Telecinco explica una anècdota de quan treballava a la competència, Antena 3. “Vaig coincidir amb Bárbara Rey a maquillatge i li vaig dir: ‘Hola, reina’”, explica, per després “jurar” haver-ho dit “sense doble sentit”, ja que aquesta expressió “es diu molt a Catalunya”.

A això, continua Vázquez, Bárbara Rey va contestar: "Doncs jo podria portar millor que altres aquest títol", en clara referència a la dona de Joan Carles I. Era, aquella, l’època gran de l’afer entre l’exmonarca i la vedet.

EFE

La confessió de JJ Vázquez arriba després que Esdiario va publicar que hi havia una frase que Bárbara Rey repetia sobre Sofia, i que tampoc no era precisament benèvola: “Això són dues tetes i no les de la Reina”, hauria afirmat en més d’una ocasió la vedet.

En qualsevol cas, i després de les notícies sobre l’afer aparegudes les darreres setmanes, Bárbara Rey s’hi ha pronunciat només per la veu de la seva advocada, la qual ha negat acusacions com el fet que la vedet hagués fet gravacions “amb finalitat intimidatòria”, però sense desmentir la relació d’aquesta amb Joan Carles I.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat