En plena onada sobre la fi de la monarquia, els constitucionalistes no es posen d'acord. Si Felip VI ha d'abdicar envoltat de la corrupció familiar, qui seria cap de l'Estat? Elionor mentre sigui menor no ho pot ser i aleshores s'especula si ho com preveu la Constitució exerciria la regència com a cap de l'Estat la mare de la princesa: Letícia, o en el seu defecte la següent en la línia successòria: Elena de Borbó i en última instància algú designat pel Congrés dels diputats. Qui? La mateixa persona per la que molts no volen la República per evitar-lo de president: José María Aznar. L'ombra que el successor de Felip VI no sigui Elionor sinó Aznar acaba de fer-se real. Com un senyal diví, o demoníac:

reis i nenes palma efe

EFE

Espectacular la troballa del tuitaire que ha causat pànic o riure (nerviós) a la xarxa. Els comentaris es compten per centenars:

Després de discutir sobre la nova moneda de 30€ amb el perfil inintel·ligible de l'hereva Elionor ara ja sabem quin és el seu veritable perfil: Aznar, que ja no dirà només a Pablo Casado: Yo soy tu padre.

reis palma coronilla gtres

GTRES

L'efecte òptic ha eclipsat una realitat oculta per l'alçada del rei: Felip VI s'està quedant calb. Té corona i coronilla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat