Letícia està fora de joc. La reina s'ha quedat totalment sola després de la campanya de desprestigi que s'ha iniciat fa uns mesos des de la mateixa Zarzuela. Casa Reial seria darrere d'aquest dur cop a la mare de Elionor i Sofia per frenar la seva popularitat, que faria anys que fa malbé la figura de Felip VI. Ella era la gran protagonista de totes les aparicions institucionals, que donava totes les ordres, el rei només les executava. Ara la història s'ha canviat, és ella la que es posa en un segon pla totalment desenfocat. En totes les seves aparicions apareix agafada del braç del seu marit, sempre a la seva ombra, es manté en silenci. A més, la majoria d'actes institucionals recauen en Felip, aquesta setmana Letícia no ha tingut ni un sol compromís.

Sembla que hi ha algú especialment interessat a acabar amb Letícia. La reina mai no ha tingut bones relacions amb els Borbons, des que va arribar li van fer el buit i ella ha fet tot el possible per venjar-se. Els va treure les funcions institucionals i el sou que percebien per elles, i a Juan Carlos el va sotmetre a la humiliació més gran de la seva vida.

Letizia del braç de Felipe en la missa a Gómez Acebo
Letícia del braç de Felip en la missa a Gómez Acebo

Elionor és el futur de Casa Reial

Es creu que Juan Carlos podria ser darrere d'aquesta campanya de desprestigi cap a Letícia. El que està clar és que ha canviat la jerarquia en aquests últims mesos. Felip s'ha situat a dalt del tot que és on hauria de ser perquè és ell el rei d'Espanya, el descendent dels emèrits, Letícia seria la reina consort. Amb Leonor la història canviaria perquè seria ella la que portaria la veu cantant i no el futur rei d'Espanya.

De fet, la Zarzuela ja treballa en el futur. En els últims deu anys Leonor ha estat la màxima prioritat de Casa Reial i dels reis. Letícia va voler separar les seves filles dels Borbons perquè la imatge de la princesa d'Astúries no quedés feta malbé. En el dia d'avui, la ciutadania valora molt positivament la germana de Sofia, auguren un bon futur per a ella. Serà una gran reina.

En els últims mesos, Felip ha portat el pes més gran de la institució, Letícia s'ha quedat en un segon pla. Però a més, en alguns actes també ha aparegut per primera vegada Leonor. Pare i filla han anat mà a mà deixant a l'actual reina a l'ombra. Està tot preparat perquè la princesa agafi més pes i rellevància quan acabi els seus estudis. És moment d'acabar amb els Borbons, però també amb Letícia.

Felipe, Letizia i Leonor casa Jesus
Felip, Letícia i Elionor casa Jesús