La família reial britànica té Meghan Markle com una de les principals enemigues de casa seva, ja que l'exactriu va aconseguir quedar-se amb el cor del príncep Harry i convèncer-lo per fer canvis dràstics en la seva vida també. Moltes coses han canviat per al fill menor de Carles III, perquè va decidir anar-se'n lluny de la seva família i establir-se en els Estats Units amb la seva esposa. Un canvi que sense cap dubte li ha portat coses bones i coses dolentes.

Al llarg de tot aquest temps, el príncep Harry i Meghan Markle han passat per molt i han protagonitzat titulars de tota mena, i justament ara mateix en protagonitzen un altre que és com menys cridaner, sobretot pel context: els fills del príncep Harry no utilitzen els seus cognoms reals. Per abordar bé aquest tema, cal explicar que la casa reial britànica no està en el seu millor moment i això ha estat més que notable ja que el rei Carles III ha estat diagnosticat amb càncer. Tanmateix, també tenim l'operació de Kate Middleton i la seva posterior complicació, fet que sense cap dubte ha estat un motiu de preocupació molt gran per a la família, i és per això que es veu el gest del príncep Harry com una falta de respecte envers els seus parents.

En una situació tan delicada per a la família reial britànica, el príncep Harry fa un "mal moviment"

El príncep Harry i la seva esposa han fet una cosa que no ha estat del grat de la família reial britànica segons filtracions, i és que el que han fet els ducs de Sussex ha estat nomenar els seus fills sense el cognom de la família reial. Això ho van fer precisament a través d'una nova pàgina web que van habilitar per als seus negocis, Sussex.com, pàgina en la qual podem trobar informació sobre els ducs de Sussex, però també sobre els seus fills, i es pot veure que Archie i Lilibet apareixen com a Sussex, utilitzant el nom del títol que els corresponen, i no Mountbatten-Windsor, una tradició que va quedar establerta el 1960 per la ja difunta reina Isabel II.

Molts s'han preguntat la raó d'aquest "canvi de cognom" per part dels ducs de Sussex, ja que és un moviment que no queda clar del tot, i el primer que es va pensar és que tant el príncep Harry i la seva esposa volien donar-li un cop baix a la família de Carles III. Òbviament seria un cop molt fort atesa la situació de la família, però alguns d'altres creuen que la raó no ha estat aquesta.

La raó en aquest cas, segons altres coneixedors dels moviments dels ducs de Sussex, és per portar un control "uniforme"en la pàgina ja esmentada, ja que és la que "portarà" els negocis dels ducs i per això és indispensable que tots ells apareguin amb el títol "Sussex" en els seus noms, encara que malgrat això, molts han preferit creure que tot es tracta d'una insolència per part del príncep Harry.