Des que Joan Carles ha posat tierra de por medio i ha fugit de manera miserable d'Espanya, són molts els que no s'han estat d'analitzar el darrer i abjecte acte del Borbó amb molts comentaris. A Antonio Baños, per exemple, se li ha girat molta feina i està ensorrant com feia temps que no es recordava la família reial espanyola. 

antonio baños gtres

Antonio Baños (GTRES)

Són tants els pensaments que li venen al cap que no dona a l'abast. Alguns dels tuits que ha publicat a les xarxes són sensacionals, siguin seus o retuitejats, com aquest on enumera la llista de reis i vaticina el futur que li espera a Felip:

O aquest de rotund comparant l'emèrit amb Franco:

També ha definit Joan Carles com el nou Dioni o ha reflexionat en veu alta i amb molta finezza sobre el paper galdós de Marchena:

Però de tot el que ha escrit Baños, sens dubte el tuit més sagnant ha estat un en el qual ha definit el fugat amb cinc adjectius que el destrossen:

Mangui, golpista, fraticida, gilipollas y ladrón... No es podia resumir millor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat