Fa gairebé un any que l'Álvaro de Marichalar clama als quatre vents que els Mossos d'Esquadra el van segrestar i torturar. L'excunyat de la infanta Elena va embogir davant del Parlament, el que va provocar que els agents intervinguessin. L'episodi va donar molt de si i l'ha portat fins als tribunals, quan l'advocada va iniciar un tràmit judicial en el qual els acusava de cometre un delicte d'odi i provocar lesions en el seu client. La causa encara és latent, ja que en Marichalar ha publicat un vídeo recentment davant la comissió de drets humans de l'ONU de Ginebra, on ha traslladat el cas: "La policia regional catalana, els mozos, em van robar les pancartes, em van segrestar sense explicar-me res, em van torturar i em van detenir il·legalment durant 9 hores".

Doncs bé, ara n'ha tornat a parlar. Ho ha fet davant dels micròfons d'Europa Press, en una entrevista en la qual ha reiterat en la il·legalitat del "segrest": "Em van segrestar a la via pública i després em van torturar dins del palau de la Generalitat. Em van injectar adrenalina, molt probablement, per provocar-me un infart d’aparença natural".

Álvaro Marichalar  EFE

EFE

Quina millor ocasió per criticar les agències de comunicació? "És una pena que Europa Press i EFE estigueu censurant les imatges d'aquella detenció. És important que la gent d’Espanya ho vegi, perquè tenim una policia a la qual l'està fent servir la màfia nacionalista catalana com un petit exèrcit en rebel·lió, colpista; igual que els seus dirigents. Jo he estat víctima d’ells, amb la qual cosa us convido a emetre les imatges, perquè al final ho haureu de fer. Teleespectadors, si el voleu veure, podeu entrar al meu canal de Youtube; les imatges de la detenció el dia abans que el canalla colpista covard fugat Puigdemont proclamés la seva republiquilla de 8 segons".

alvaro de marichalar  look

Fes clic a la image per veure el vídeo / Look

Però no només ha parlat d'això. També ha volgut donar la seva opinió sobre un tema d'actualitat: l'exhumació de Franco. Considera que demanar-ho és "una bogeria i una qüestió contra la natura humana". Ja no perquè es tracti de Franco, que també, sinó perquè "no s'hauria d'exhumar cap persona": "Ningú que estigui d’acord o en desacord amb ell i tingui el mínim sentit de l’honor pot estar d’acord en exhumar el cos d’una persona, sigui qui sigui. No es pot exhumar ningú perquè les persones que han mort són amb Déu i només ell pot decidir quin és el seu destí".

La culpa? De la gent d'esquerra radical: "És un tema d'utilització política dels sentiments, l’esquerra radical divorciada de l’esquerra natural, que és la bona gent, igual que la dreta, que també és la bona, fent servir sentiments per enfrontar-nos una altra vegada als espanyols. Tot el que sigui crear odi, distanciament i conflicte contra la concòrdia és dolent. I desenterrar a Franco és un acte canalla de gentuza que intenta enfrontar els bons espanyols. És l’hora d’abraçar-nos tots i perdonar-nos i de no entrar en aquesta punyeta de guerres que van passar fa molts anys".

alvaro de marichalar 2  look

Fes clic a la foto per veure l'entrevista / Look

Un discurs de Marichalar que sembla no tenir fi...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat