El llibre 'Letizia y yo' escrit per Jaime Peñafiel conté una infinitat d'informacions escandaloses sobre les reina Letícia. No obstant això, tal com assenyala el periodista especialitzat a la casa reial, tot l'explicat és només la punta de l'iceberg. De fet, Peñafiel confirma que Del Burgo es va enfadar amb ell en no haver utilitzat tot el material que li havia passat per escriure el llibre. I que se li havia quedat al tinter el 99% dels secrets que guarden al calaix sobre la consort.

Tant és així que, segons Peñafiel, Del Burgo està preparant un llibre on revelar tot la resta. Un projecte que serà la traca final contra la monarquia i, més concretament, contra Letícia. Del Burgo fins i tot ha fundat la seva pròpia editorial, 12co Books i 12co Llibres, que s'encarregarà de tot el procés de publicació i distribució, prometent una bomba informativa que sacsejarà els fonaments de la monarquia espanyola.

Jaime del Burgo planeja 'dinamitar' la monarquia espanyola

En el seu missatge públic, Del Burgo va detallar que el llibre estarà disponible en format electrònic i físic, amb mesures de seguretat especials per evitar plagis i filtracions. Aquest projecte editorial promet ser una bomba informativa contra la monarquia espanyola, especialment respecte a Letícia.

Letizia Jaime del Burgo TV3
Letizia Jaime del Burgo TV3

És cert que Del Burgo va esborrar tots els missatges que havia publicat a X. Tanmateix, Del Burgo ha reaparegut. Només ha pujat una foto seva en primer pla, però és suficient per saber que continua al peu del canó, preparat per tornar a atacar la reina. El compte enrere per a la publicació del seu llibre segueix en marxa.

Amenacen d'explicar secrets de la princesa Elionor

Des de la Casa Reial han intentat frenar la situació, oferint a Del Burgo un xec en blanc per mantenir el seu silenci. Tanmateix, el lletrat no busca lucre personal ni tranquil·litat. El seu objectiu és fer justícia i revelar la seva veritat, independentment de les conseqüències que això pugui tenir per a la monarquia i per a la reina Letícia. Per això Del Burgo hauria rebutjat categòricament aquesta oferta.

Jaime del Burgo Instagram
Jaime del Burgo Instagram

No obstant això, Del Burgo no és l'únic disposat a alliberar secrets amb el qual ha de torejar la corona. A Zarzuela han rebut més amenaces. I aquestes sí que demanen diners. Concretament, amenacen d'explicar secrets de la princesa Elionor que tenen a veure amb les seves aventures i nits de desenfrenament. És a dir, un altre cas com el de Jaime del Burgo, però amb Elionor com protagonista. L'assumpte ha estat posat de moment en quarantena a Zarzuela, però sense perdre de vista un assumpte que saben que pot anar a més.