Tania Llasera ha protagonitzat diverses polèmiques a Instagram. Ha estat titllada de lletja i mala mare en publicar moltes fotografies del seu fill gran a la xarxa; una crítica que va fer molt de mal la periodista. De fet, va compartir una publicació assegurant que penjaria menys fotos del petit per no sotmetre’l a una sobreexposició mediàtica.

Ara, en ser mare de nou, ha tornat a rebre comentaris negatius; i ha contestat ben indignada: “Anava a penjar una foto de la meva filla, ja que és el seu aniversari-setmana, però els comentaris de la meva imatge anterior m’han irritat, i no vull que la seva cara s’associï a allò que diré”.

Explicar que havia donat a llum per cesària programada i que no donaria el pit va fer que es convertís en l’objectiu de molts dards enverinats. I davant de tots ells, ha volgut contestar: “No sóc menys/pitjor mare per haver donat a llum per cesària, per escollir donar el biberó, per contractar els serveis d’una infermera de nit. No sóc ni menys ni pitjor ni millor mare que tu”.

 

Iba a subir una foto de mi hija ya que es su cumple-semana hoy pero los comentarios de mi foto anterior me han irritado, y no quiero que su cara se asocie a lo siguiente que voy a decir: NO SOY MENOS/PEOR MADRE por haber dado a luz por vía cesárea. NO SOY MENOS/PEOR MADRE por elegir dar biberón. NO SOY MENOS/PEOR MADRE por contratar los servicios de una enfermera de noche/Salus. NO SOY NI MENOS, NI PEOR o MEJOR MADRE que tú. Por razones de salud, NO PUEDO dar a luz vía vaginal. Por razones de salud, NO DEBO DAR PECHO(y aún así le di el calostro para inmunizarla). Por razones lógicas, quiero dormir y estar al 100% para mis 2 hijos de día, además de recuperarme lo antes posible de una operación de quirófano tan importante como lo es una cesárea. Y por cierto, la única calificación como madre que me importa es la de mis hijos y mi marido. Me entristece mucho y me parece un retraso que a estas alturas todavía tenga que dar estas explicaciones. Las mujeres nos debemos más crédito y respeto las unas a las otras como madres. Soy la mamá de Pepe y de Lucia y punto, y ahora me voy a darle otro biberón a lo más bonito que tengo. #Soylamejormadrequepuedoser #madre #mami #maternidad

A post shared by Tania Llasera(@taniallasera) on

Un comentari que començava fort, però que continuava explicant que tot ho fa per raons de salut: “No puc donar a llum per via vaginal, no hauria de donar el pit. Per raons lògiques vull dormir i estar al 100% pels meus dos fills de dia, a més a més de recuperar-me com abans millor d’una operació de quiròfan tan important com és una cesària. I per cert, l’única qualificació com a mare que m’importa és la dels meus fills i el meu marit”.

Entristida en haver de donar explicacions, ha assegurat que creu que les dones es deuen més crèdit i respecte les unes amb les altres com a mares. I és que ella no és l’única famosa que ha hagut de fer front a crítiques d’aquest tipus. La cantant Soraya, de fet, ha publicat un munt de posts defensant-se. Haurien de fer cas omís a les crítiques?