La periodista Tania Llasera és, des de fa temps, una de les més actives a la xarxa. Publicant fotografies gairebé diàriament, fa un parell de mesos que va assegurar que en penjaria menys del seu fill Pepe, tot i que encara és un dels protagonistes del seu Instagram. A punt de donar a llum el seu segon nen, ara ha volgut compartir una reflexió.

Tot començava amb un dels seus seguidors enviant-li un missatge privat assegurant que no entenia qui podia considerar-la guapa: “No sé quin significat pot tenir la gent de la bellesa, la veritat”. Una crítica que Tania ha volgut contestar: "A les nenes i dones se’ns defineix massa segons la nostra bellesa. I vull expressar que no ho és tot, a més a més, no dona la felicitat. Hi ha atributs molt més interessants: la intel·ligència, la perspicàcia, la gràcia, l’alegria i una infinitat més! Prefereixo no ser guapa i ser lluminosa, feliç, sana i natural. Tota la resta, de totes maneres, caduca. Qui decideix què és bonic?”.

Aquesta no és la primera crítica que Llasera contesta, per això. El mes passat va rebre una altra crítica on l'acusaven de tenir la casa molt desordenada. Un comentari que va aprofitar per assegurar que per ella és més important estar pendent dels nens que no pas de netejar:

Sembla que ser tan activa a la xarxa també li ha comportat rebre uns quants comentaris negatius... Seguirà responent?