El passat divendres, Gemma Nierga posava punt i final a gairebé trenta anys a la Cadena Ser. Durant el seu adeu a l’Hoy por hoy, programa que ha conduït juntament amb Pepa Bueno els darrers cinc anys, Nierga va deixar clar que no se n'anava per voluntat pròpia.

Malgrat que la cadena del grup Prisa hagi decidit prescindir dels seus serveis per donar pas noves veus, la periodista catalana es va endur tota l’admiració i reconeixement dels companys que l'han acompanyat.

Aquest matí hem pogut tornar a escoltar Gemma Nierga de nou a la ràdio. Aquest cop, però, ha estat a Catalunya Ràdio i com a entrevistada. La veterana periodista ha destacat que va entrar a la ràdio amb 23 anys i que surt amb 51, amb la qual cosa la seva manera d’entendre la vida a partir d’ara, serà totalment diferent. “La ràdio era la meva manera d’entendre la vida. Era la meva manera de viure i ara no. M’haig d’organitzar una altra manera de viure”, explica.

 

A post shared by Cadena SER (@la_ser) on

No obstant això, Nierga afronta una nova etapa alliberada i amb il·lusió. Després de molts anys on eren els directius de la Cadena Ser aquells qui decidien què havia de fer, ara és ella qui agafa les regnes del seu futur. Un repte que reconeix que l’emociona i l’excita.

La periodista també ha explicat que va assajar diverses vegades el discurs de comiat i l’ha tornat a reviure: “És molt dur. Es nota que és una veu plena de dolor”. Aquest és el primer cop que escoltem Nierga després de la seva etapa a la Ser. Ara falta saber on la podrem escoltar (o veure) en els seus nous projectes.