Agència Tributària de Catalunya

L’agència Tributària de Catalunya t’orienta i t’ajuda.

Troba més informació a atc.gencat.cat o trucant al 012

 

Prevenció de malalties

Prevenir malalties és a les mans de tots. Només cal seguir uns bons hàbits d’higiene: Rentar-se les mans després d’anar al lavabo i de canviar bolquers, i també abans de menjar. Quan tossim o esternudem, cal cobrir-se amb la part interior del colze, i mai amb la mà. Fer servir mocadors d’un sol ús. I recordar que els infants amb febre no han d’anar a l’escola fins que estiguin ben recuperats. La millor manera de fer salut és la prevenció.

Troba més informació al web canalsalut.cat o trucant al 061, CatSalut respon.

 

Cursos de català. Parla.cat

El  Consorci per a la Normalització Lingüística i el Parla.cat ofereixen cursos per a adults ja sigui presencials, semipresencials o per Internet. Millorar els coneixements de català és bàsic per a les nostres relacions tant personals com professionals.

Consulta els webs cpnl.cat i parla.cat

 

Tràmits amb idCAT Certificat

Per fer tràmits en línia o bé per relacionar-te amb l’Administració, l’idCAT és la solució. L'idCAT Certificat és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Permet operar amb diferents administracions i, a més, assegura la integritat de les dades que envieu, així com la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya - Consorci AOC. Sol·licita el certificat o dona’t d’alta a l’idCAT mòbil.

Troba més informació a idcat.gencat.cat

INFORMACIÓ AL CIUTADÀ 012 informació de servei