El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assegurat en el ple del Congrés que no ha existit "cap il·legalitat" amb els tràmits previs a la concessió d'un habitatge de la Guàrdia Civil per part del director de Trànsit, Gregorio Serrano, cosa que ha qualificat de "dret històric" d'acord amb els precedents al capdavant d'aquest càrrec.

"Ni el director ha ocupat aquest pis, ni la Direcció de la Guàrdia Civil li ha concedit", ha conclòs sobre aquest tema en la sessió de control al Govern espanyol. 

Zoido ha criticat que PSOE i Podemos hagin canviat les seves preguntes inicials en la sessió de control d'aquest dimecres per qüestionar-lo sobre una polèmica sobre la qual ja s'ha pronunciat la Guàrdia Civil i Gregorio Serrano, qui va negar que se li hagués adjudicat un habitatge "per la cara".

El ministre ha retret al PSOE que no "li cridés l'atenció" que Pere Navarro, director de Trànsit durant l'últim executiu socialista, es gastés un milió d'euros en el seu despatx. Al líder de Podemos, Pablo Iglesias, li ha retret que "faci el que vulgui" amb el seu grup parlamentari, al·ludint a "la foto" que va fer-se amb els familiars dels agressors dels guàrdies civils d'Alsasua (Navarra) i a la seva proposta per suprimir el delicte d'enaltiment del terrorisme.