La Guàrdia Civil tampoc ha entrat, més enllà de la sala d'espera, a les dependències de la conselleria de Justícia, que encapçala Carles Mundó, per recollir la informació que reclamen dins del cas 3% en relació al període en què Germà Gordó va encapçalar el departament. Amb tot, la conselleria ha aportat tota la informació que se'ls demanava dins d'aquest cas de presumpte corrupció i els agents han marxat de l'edifici passades les quatre de la tarda amb la informació requerida.

Fonts de la conselleria han explicat a El Nacional que des de les 10,45 hores en què s'han presentat al departament, els agents han estat "en una sala de reunions a tocar de l'entrada". "No han fet cap registre, no han passejat per cap dependència ni han accedit al sistema informàtic", asseguren.

Amb tot, des del departament s'ha deixat clar que s'ha aportat tota la informació requerida dins del cas 3%. En concret se'ls ha reclamat la relació de personal que formava part de l'equip del gabinet de Gordó en l'època que va ser conseller i el registre de visites.

No hi ha hagut problemes per aportar la informació sobre la gent que va treballar amb l'aleshores conseller, però sí per al registre de visites, que no constava. Per aquesta raó, els agents han demanat una ampliació de diligències per reclamar l'agenda de Gordó. Quan ha arribat la petició oficial se'ls ha transmés la relació d'actes públics protocolaris, l'única que constava al departament.

El conseller de Presidència, Jordi Turull, tampoc ha permès entrar al palau de la Generalitat als cinc agents que s'hi han presentat aquest matí, i que encara hi són, esperant la informació que han requerit.

Per contra, el Parlament, ple de periodistes a mig matí, no ha pogut estalviar-se la imatge dels agents entrant a l'edifici. La Guàrdia Civil també han entrat al CTTI, que té la seu a Hospitalet de Llobregat.