El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha notificat aquest dimecres a la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, la resolució del Tribunal Constitucional que supsèn el decret de mesures complementàries de la llei del Referèndum. La nota adverteix Llorach que pot incórrer en "eventuals responsabilitats, inclosa la penal" si col·labora amb la preparació o organització de  l'1-O.

La CCMA és l'ens públic que gestiona els mitjans de comunicació audiovisuals de la Generalitat de Catalunya, TV3 i Catalunya Ràdio. L'advertiment del TSJC inclou l'emissió de la campanya de publicitat institucional sobre el referèndum, que hauria de ser suspesa per ordre del Tribunal Constitucional.

La notificació a Llorach es produeix després que aquest dimarts la rebés el director de TV3, Vicent Sanchis. El TC va decidir que es notifiqués l'acord a més de 1.000 càrrecs públics catalans: el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i tots els membres del seu govern; el secretari del Govern, Víctor Cullell; 60 alts càrrecs més de l'administració catalana, entre els quals Sanchis, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, el director general dels Mossos, Pere Soler, i el major de la policia catalana, Josep Lluís Trapero, entre d'altres, així com els 947 alcaldes dels municipis de Catalunya. En el cas d'aquests últims, les notificacions les realitza la Delegació del Govern central a Catalunya.