El diari La Razón avança en la seva portada d'avui que el TC suspendrà al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, del seu càrrec. El diari de Planeta exposa, sota l'epígraf 'La crisi catalana', que els jutges de l'alt tribunal "invocaran per primer cop" l'article 92.4 de la llei del TC amb la mirada posada als membres de la Junta Electoral Catalana.

La capçalera també posa de relleu que "es posi en marxa el mecanisme que permet multar o suspendre" a tots aquells càrrecs que puguin desobeir. La Razón fa referència a la capacitat que va guanyar l'alt tribunal amb la reforma del PP de 2015.

El diari acompanya la notícia en portada, a la que dedica una pàgina i l'editorial, amb una fotografia de l'estació de metro de Liceu en què hi ha l'anunci d'Òmnium que crida a votar el proper 1 d'octubre amb el lema "No ens ho impediran. Vota!". "Ahir ja es podia veure publicitat al metro de Barcelona", explica La Razón.

Per si fos poc, el diari també dedica una pàgina a la "campanya il·legal pel 'sí'" i també es fa ressò de la decisió d'un jutge de tancar el web del referèndum i la posterior reacció del Govern d'obrir-ne dues de noves.