El Tsunami Democràtic i la seva onada festiva han arribat a tots els indrets de Catalunya durant la jornada de reflexió. Més de tres-centes poblacions de Catalunya i la resta dels Països Catalans han sortit avui al carrer per protestar contra la sentència i contra la repressió.

A Girona, l'entitat ha organitzat una xerrada antirepressiva davant dels últims aldarulls arran de la sentència del procés per tal de conscienciar la població i també s'ha fet una concentració.La plaça U d'Octubre i la del Vi de s'han convertit en l'epicentre dels actes que s'han organitzat a la ciutat.

Girona jornada reflexio Tsunami - ACN

ACN

L'entitat independentista també ha organitzat, per exemple, una jornada de jocs de taula a la plaça de la Font de Tarragona, una castanyada a Banyoles que han reunit centenars de persones o diversos actes a El Vendrell.

Ara bé, no totes les accions han tingut lloc a Catalunya. També hi ha hagut accions a les Illes Balears, concretament en cinc localitats: Palma, Alaró, Santa Maria, Montuïri i Esporles, on s'han fet concerts i marxes per la Llibertat entre d'altres activitats.