Al marge de la multitudinària concentració de dilluns, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ja compta amb 40.000 inscrits i 157 autocars, també estan previstes diverses manifestacions en suport a Catalunya arreu del territori europeu.

L’ANC Brusel·les ha convocat una manifestació aquest diumenge a les 16.30 hores davant de l’edifici Berlaymont. Aquest és un edifici que acull la principal seu de la Comissió Europea.

L’Assembla també té previst fer una altra a Dublín aquest diumenge 16.30 davant del General Post Office, seu de l’oficina de correus d’Irlanda i una dels edificis més emblemàtics del país. També hi haurà una concentració a Londres.

També a Munich està prevista una manifestació a Sendlinger Strasse, una popular avinguda comercial. 

Euskadi s’han convocat quatre concentracions aquest diumenge a Donosti, Pamplona, Bilbao i Vitòria sota el lema Nada más que solidaridad con Catalunya. Arnaldo Otegi ha confirmat la seva assistència.

L’Obra Cultural Balear (OCB), l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i el Grup Blanquerna també han organitzat una concentració per al proper dilluns 6 de febrer, a les 18.00 hores, davant la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, a Palma.