La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha argumentat que la piulada del Catalunya Vespre d'aquest dilluns, preguntant als oients si estarien disposats a impedir físicament el judici del 9-N, tenia la intenció exclusiva de demanar l’opinió de l’audiència sobre un plantejament fet per uns dels tertulians al programa.

Seguint el que passava per antena, asseguren fotns de l'ens, el missatge quedava en un context de debat i de participació "perfectament clar". La CCMA ha lamentat que la redacció del missatge a la xarxa, vist de forma independent al que s’estava expressant a la tertúlia del programa, ha donat peu a interpretacions que "no eren les que es pretenien", i ha insistit que no hi havia "cap intenció" d'incitar a la violència ni entorpir al lliure desenvolupament de la justícia.

El mateix dilluns a la nit el programa va aclarir que no hi havia cap voluntat d’incitació a la violència i afegia, a més, que la pregunta es feia en el context del que s’acabava de comentar en directe al programa, un procediment "habitual" per compartir amb els usuaris de les xarxes socials els plantejaments que sorgeixen per part dels entrevistats o els convidats.

En aquesta línia, la Corporació lamenta si, d’una forma descontextualitzada, s’ha interpretat el que no era.