Els seguidors del Barça són els més independentistes de tots. Així es desprèn de les últimes dades del baròmetre del CEO, on mostren que més d'un 60% dels seguidors del Barça estarien a favor d'un Estat independent, mentre que gairebé un 34% hi estarien en contra i gairebé un 6% assegura que no ho sap o no contesta. 

Pel que fa a l'altre equip de Barcelona, més d'un 42% dels seguidors de l'Espanyol estarien a favor de l'Estat independent, gairebé un 53% hi estarien en contra i més d'un 5% assegura no saber-ho.

Els seguidors del Reial Madrid, en canvi, són els que més en contra estarien d'una Catalunya independent. Gairebé un 89% dels seguidors catalans del Madrid votarien 'no' a la independència, més d'un 7% ho faria a favor, i més d'un 4% no ho sap o prefereix no contestar.

En el còmput global, més d'un 77% dels catalans es declara seguidor del FC Barcelona, un 3,6% ho fa en favor del RCD Espanyol i un 10,4% diu ser del Reial Madrid. Entre els altres equips destacats, un 1,4% diu ser de l'Atlètic de Bilbao i un 1,2 del Atlètic de Madrid.

Pel que fa al seguiment de la selecció espanyola, el CEO també tracta aquesta qüestió i de les seves dades es desprèn que més de la meitat dels catalans s'enorgulleix de les victòries de la 'Roja' i un 67,2% ho fa en cas de la selecció catalana.