El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut avui una nova amenaça de mort via xarxes socials, aquest cop a Twitter, quan en resposta a un comentari seu sobre la gestió de Diplocat, l’usuari @_Machxtroll_ ha amenaçat el president assegurant-li que “tú y tus hijos se van a comer un balazo”.

A la piulada, a més, el president de la Generalitat és tractat de “hijo de puta”.

Aquest és el segon cop en les últimes setmanes que s’amenaça greument el president Puigdemont després que un usuari de Facebook fes el mateix, tot i que finalment va demanar disculpes.

De fet, el president Puigdemont va ser qui va alertar de les amenaces a Facebook el passat 16 d’octubre, en les quals l’usuari Jorge Fernández Hernández l’amenaçava de col·locar una bomba sota del seu cotxe i va assegurar que el denunciaria davant la justícia. Amb tot, uns dies més tard, el 20 d’octubre, l’usuari de Facebook va demanar disculpes públicament “al president i al poble de Catalunya".

El gest va ser apreciat pel president Puigdemont, que li va agrair “el coratge de demanar perdó públicament” i va donar el tema per tancat sense arribar a cursar la denúncia.

Els Mossos ja han anunciat que han obert diligències per aquestes amenaces.

Puigdemont, però, no és l'únic que ha sigut amenaçat per aquest usuari. També ha rebut amenaces de mort la periodista Pilar Rahola, després de retuitejar i denunciar les amenaces al president, i així ho ha fet saber a les xarxes.