Continua el frec a frec entre TV3 i el líder del PPC, Xavier García Albiol, després que aquest va proposar tancar la televisió pública i “tornar-la a obrir amb gent normal i que sigui plural”.

Després de les declaracions, el Consell Professional de TV3 n’ha sortit al pas aquest dissabte per anunciar possibles accions legals per delicte d’incitació a l’odi. Entre d’altres afirmacions, els treballadors de la pública consideren que Albiol “llança una mica més de benzina al foc” davant l’“hostilitat” rebuda pels equips de TV3 recentment, que han patit “insults i fins i tot agressions en entorns gens aliens al Partit Popular”.

Aquest últim comentari no ha agradat gens Albiol, que considera que o bé el Consell Professional de TV3 justifica l’afirmació amb una “denúncia al PP” o els populars ho faran contra ells “per difamació”.

Així, el candidat a la presidència del govern també ironitza amb el citat consell, de què diu que “ha de ser tan plural com la mateixa televisió”.

“A TV3 està tot polititzat”

Paral·lelament, el portaveu del PPC, Alejandro Fernández, ha volgut sortir a les crítiques contra Albiol per justificar que “quan parlava de ‘persones normals’, es referia a persones imparcials”.

En una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, Fernández també ha afirmat que “a TV3 està tot polititzat” i que “s’està generant menys riquesa audiovisual que mai”. Així, ha volgut deixar clar que “no és normal que la televisió pública de Castella i Lleó costi 30 milions d’euros i la d’aquí 300”.

El portaveu popular també ha defensat que “tenim tot el dret del món a dir que TV3 no és imparcial” i ha demanat els treballadors de la pública “no tenir la pell tan fina”.