El PP té un nou pla per al futur dels catalans i per convèncer els no convençuts que cal votar el partit liderat per Xavier García Albiol a Catalunya per sortir airós de tot el que està succeint en l'àmbit polític per "culpa d'aquesta gentussa".

Albiol, qui dia a dia no deixa de sorprendre la ciutadania amb els seus nous curiosos objectius, vol ara tancar TV3 per obrir una nova televisió "amb gent normal que sigui plural" perquè considera que "hi ha d'haver un canvi de dalt a baix", ja que, segons el seu parer, "és impresentable el que està fent està televisió amb els diners de tots els catalans".

I no només això. També ha demanat aquest divendres en un bar de Cerdanyola del Vallès que es "limitin les subvencions d'una manera molt clara a la televisió pública catalana perquè assegura que "és una màquina de fabricar independentistes" i, el que cal ara és "recuperar la concòrdia entre tots els catalans".

I la resta de subvencions?

Presumint de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, el líder del PP català ha assegurat que la resta de subvencions per a la premsa "ja estan tramitades des de fa mesos" perquè, ha admès, "els diaris tenen dret a les subvencions".

Ara bé. El que no s'acaba d'entendre és que, després de presumir que va ser alcalde, perquè d'aquesta manera, sustenta: "Sé el que tarden els tràmits administratius fins que es finalitzen i que poden passar quatre mesos tranquil·lament", tot seguit ha deixat anar que "s'estan pagant les que són legals", però també que "amb el 155 s'ha parat absolutament tot".

Albiol, tanmateix, i malgrat l'optimisme triomfal que mostrava a simple vista, ha acabat reconeixent: "És molt important que el PP tingui la màxima força en el Parlament perquè som conscients que el partit socialista, Cs i PP no podem governar sols i som conscients que l'única manera de fer fora aquesta gentussa és posar-nos d'acord els tres partits i és el que treballarem nosaltres".

Aigua al cap

No tot va anar tan bé per al president del PP català. Abans d'entrar al bar, ja hi havia alguns veïns que el van rebre amb estelades, crits de "no et volem a Cerdanyola" i Els Segadors, però, a la sortida, li van tirar aigua per sobre del cap.

D'altra banda, el president Carles Puigdemont ha denunciat les pressions de l'Estat a Catalunya, especialment als mitjans de comunicació en un missatge a través de Twitter, ha recordat els fets del Cu-Cut! en el seu 112è aniversari i ha assenyalat que l'actitud de l'Estat s'ha mantingut inalterable fins avui.