La frase del títol és l'aportació que ha fet al pensament occidental el senyor Jose Mari Córdoba, regidor de Ciutadans a Lleida. El lloc on ha estat expressada ha estat Twitter i el context, aquest:

La frase del senyor Córdoba serveix, doncs, perquè l'edil comparteixi amb tothom el seu coneixement sobre Redtube, una pàgina de contingut per a adults (allò que abans del políticament correcte en dèiem una pàgina de porcades). Però també serveix per obrir els ulls als nous responsables de TV3. Ara que es plantegen canvis importants en totes les franges horàries i busquen nous formats i continguts, crec que és moment de tenir en compte l'apreciació del senyor Córdoba. Girant el concepte, l'aposta ha de ser: “més porno a TV3”. D'aquesta manera s'aconseguiria acostar a la cadena aquest públic que, com el senyor regidor, ara no hi troben els continguts que els atreuen. 

I no seria complicat. Simplement es tractaria d'adaptar programes històrics a aquests nous continguts:

Les MILF i una: El late night de les senyores (i també els senyors) que, tot i ja no tenir 35 anys, encara estan de bon guaitar.

Afers interiors: Catalans que fan l'ús matrimonial amb persones de fora del país o bé el realitzen directament a fora. En aquest segon cas, hi hauria 13 capítols dedicats únicament a l’Erasmus.

El Follastrer: El mateix format que l'anterior, però vist des de la vessant de les persones provinents d'altres cultures i en relació a nosaltres.

Motor a fons: Espai monogràfic sobre el sexe practicat als automòbils.

Bogeria a la pastisseria: Aquest seria el format alternatiu per al món gai masculí, per allò de la bogeria i tal. La versió per dones seria Bolleria” a la pastisseria.

Bola de Drac xinesa: Programa dedicat a les joguines sexuals.  

Casal rock: Programa dedicat al sexe practicat pels més veterans.

Els Matins: Programa dedicat a la tradició de llevar-se amb alegria un dia de cada dia abans d'anar a treballar, justament quan la canalla s'han quedat a dormir a casa d'un amiguet/amigueta o bé són de colònies i no tornen fins al vespre.

Club Super Tres: El racó per als practicants dels trios.

Joc de Cartes: L'espai per a les pràctiques relacionades amb l’strip poker i els jocs picants.

Fora de Carta: El debat sobre pràctiques alternatives i poc habituals per al gran públic.

Ja t'ho faràs i Collita pròpia: Els punts de trobada per a l’autosatisfacció.

Generació Digital: La Collita pròpia i el Ja t'ho faràs, però més centrat en les dones.

Hotel Fawlty: Propostes i recomanacions de llocs molt discrets i per hores per a parelles poc oficials.

Sis a traïció: El programa per als fantasmes que expliquen sopars de duro de nits sense final.

Caçadors de bolets: ¿Com és la nit a la discoteca per qui surt amb el cistell de l'optimisme a veure què troba? Aquest programa té la resposta en forma de la realitat de tornar sempre amb el cistell buit.

Tres pics i repicó: Bé, crec que no cal explicar gaire perquè el nom ja ho diu tot, oi?

Forat 18: Bé, crec que tampoc cal afegir gaire...

I, finalment, La Marató de TV3, on un cop l'any es faria un especial de diverses hores amb els espectadors i les espectadores aplicant els coneixements adquirits al llarg de la temporada. El marcador final reflectiria els cops en què els participants han fet margeres o s'han enjogassat alegrement.

Espero que els responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de TV3 prenguin nota d'aquestes humils propostes i posin fil a l'agulla (que podria ser el programa de sexe per als amants de les manualitats)...

Ah, i no m'ho agraeixin a mi, sinó a Jose Mari Córdoba, el senyor Redtube.