La tercera equipació del Barça serà de color grana. La samarreta, els pantalons i les mitges inclouran detalls de color taronja en forma de mosaic per recordar l'arquitectura d'Antoni Gaudí i homenatjar la ciutat. La nova samarreta ja es pot adquirir a les botigues i el primer equip l'estrenarà en el partit de Champions League contra l'Sporting de Portugal (27 de setembre).

El disseny de Nike, empresa d'equipament esportiu encarregada de vestir el Barça des de 1998, és nou, amb un aspecte de camuflatge que es repeteix en diferents equips europeus que també patrocina com l'Inter de Milan, el Tottenham, el París Saint-Germain, el Chelsea o la Roma.

Sergi Roberto tercera equipació Barça   FCB
FCB

El coll de la samarreta és rodó i toca amb una franja que recórrer les espatlles de color taronja viu amb un disseny en mosaic en honor a l'arquitectura característica de Barcelona. El logotip de Nike, el d'Unicef i els dorsals dels jugadors seran del mateix color. En canvi, el patrocinador principal, Rakuten, lluirà en blanc, tal com passa amb la primera equipació.

Sergi Roberto ha estat el 'model' elegit per presentar en societat la nova samarreta del Barça. "Molt orgullós de portar aquesta nova equipació, inspirada en la meva ciutat i la meva cultura", ha assegurat Roberto als mitjans del club.