Paulo Dybala és la gran estrella de la Juventus de Torí. El jove davanter argentí va sortir en algunes travesses durant l'estiu per ocupar el buit que va deixar Neymar a l'atac del Barça. Dybala, en clara línia ascendent, ha volgut tancar la porta a una sortida jurant fidelitat al campió d'Itàlia: "Seré aquí fins que la Juventus vulgui". 

El davanter també ha fet una reflexió sorprenent sobre Leo Messi, el seu company de selecció. Dybala, després d'elogiar el futbolista del Barça, ha assegurat que és "difícil" compartir alineació amb ell ja que "ocupen la mateixa posició al camp". 

Paraula de Dybala

Record de l'eliminació: “El que vaig fer l’any passat no s’ho esperava ningú i ara tothom espera que ho repeteixi. No serà fàcil, juguem contra un equip com el Barça, però si ens deixen espais els hem d’aprofitar. Sempre intento jugar de la mateixa manera, per ajudar a l’equip en fase ofensiva i defensiva”.

Canvis al Barça: "El Barça ha perdut un jugador molt important com es Neymar però sempre és el Barça. Hem de respectar-lo per la seva història i pel seu nom. Encara no ha encaixat cap gol i haurem d’aprofitar el nostre moment perquè tenen jugadors que si els deixem lliures poden fer-nos mal".

Messi: “Per sort tinc la possibilitat de jugar amb Messi a la selecció i com a company aprenc molt d’ell: com interpreta el joc i veu els moviments dels companys. Això em servirà pel futur. És difícil jugar amb ell perquè compartim posició. Segurament sóc jo qui m’he d’adaptar a ell”.

Diferència entre Messi al Barça i a Argentina: “Això passa per l’entorn. A Espanya se’l respecta molt en comparació a com el veuen els adversaris amb la selecció. Els equips, contra Argentina, es defensen al seu camp. Al Barça coneix alguns dels seus companys des de fa deu anys i hi té més afinitat”.

Interès del Barça: “La veritat és que no ho sé. Això seria una pregunta més per la gent del club. Mai van apropar-se per dir-me que hi havia una oferta. Ells volen que formi part d’aquest projecte i aquest estiu vam prendre la decisió de que portés el número 10. Fins que la Juventus em vulgui seré aquí”.

Número 10: “És un plaer enorme tenir la possibilitat de jugar amb aquest número. Això no canvia res. Intentaré, com sempre, ajudar els meus companys”.

Millor moment: “Personalment em sento molt bé. He fet una gran pretemporada i també vaig poder anar amb la selecció argentina. Quan acabi la temporada vindrà el Mundial i estic donant el màxim per créixer”.

Comparació amb Neymar: “Per mi és un plaer molt gran. Això vol dir que estic treballant bé, però he d’estar tranquil per créixer cada dia. Si vull estar al seu nivell he de seguir treballant dur perquè no és fàcil”.

Més golejador: “Pot ser una mica de tot. Sento que estic bé físicament i tinc confiança. Sempre miro de donar el millor de mi i, evidentment, tinc companys que m’ajuden en tots els sentits. No sóc només jo”.

Futur: “Intentaré aproximar-me a Cristiano i Messi el més aviat possible. No és fàcil i hem d’anar poc a poc”.

Partit decisiu: “El resultat pot ser molt important perquè la revenja és al nostre estadi. L’any passat era diferent. Nosaltres sortim a guanyar cada partit i hem de saber defensar-nos quan no tinguem la pilota”. 

Ernesto Valverde roda de premsa previa Barça   Espanyol   EFE
Prèvia Barça-Juventus Valverde: "La Champions motiva a tothom" Aleix Torres
Ter Stegen Champions Barça Juventus   EFE
Prèvia Barça-Juventus Ter Stegen: "Buffon és un ídol per a tot el món" Aleix Torres