El català Saúl Craviotto, que ahir ja es va penjar la medalla d’or en guanyar a la categoria K2 de 200 metres fent parella amb el seu company Cristian Toro, s’ha classificat aquest migdia per a la final de K1 200 metres (kayak amb un palista) de les proves de piragüisme dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb el tercer millor temps de la seva semifinal.

Craviotto ha fet els 200 metres al Llac de Rodrigo de Freitas amb un temps de 34.545 segons i ha acabat en tercera posició, per darrera de l’anglès Leam Heath (34.076) i de l’alemany Ronald Rauhe (34.180), que també han obtingut el bitllet per a la final de dissabte (14:07h).

El palista català ha entrat a les semifinals amb el segon millor temps de la seva eliminatòria, que ha dominat el francès Maxime Beaumont (34.322), qui s’ha classificat directament per a l'última ronda amb el millor temps de tots els participants de les rondes eliminatòries.

Craviotto aspira a sumar la seva quarta medalla olímpica després de l’or que es va penjar ahir, la plata que va guanyar a Londres 2012 a la categoria K1 200 i l’or que es va adjudicar a Pequín 2008 juntament a Carlos Pérez Rial al K2 500.