TNT estrena Desviados, la comèdia de la temporada als Estats Units

Amb l’aval d’haver estat la comedia de més èxit en la televisió per cable als Estats Units aquesta temporada (popularitat que ja li ha garantit la renovació per a una segona temporada), el 6 de juny passat el canal TNT estrenava Desviados

Protagonitzada per Jason Jones (també productor i creador de la sèrie juntament amb la seva dona, Samantha Bee) i Natalie Zea, Desviados, inspirada en alguns capítols reals viscuts per la seva parella d’autors, narra les peripècies d'una família durant un viatge en què res surt com estava previst. El pare de família, Nate Parker, té sempre les millors intencions, però acaba prenent les pitjors decisions. Robin, la mare, com totes les mares, és la forta de la família, però el seu passat amaga algun que altre secret. Als fills, Delilah i Jared, no se'ls pot deixar sols, perquè, a la que et despites, ja te l'han liat.

Tot i que, de sortida, el seu argument no és gaire original, de la saga National Lampoon's Vacation a Recreational Vehicle o Little Miss Sunshine, només per citar unes poques, són infinitat les pel·lícules que narren les aventures de famílies disfuncionals en viatge, Desviados és una molt bona comèdia que us provocarà no poques rialles. 

T’agradarà si t’agraden:

-Modern Family

-Arrested Development 

-Matrimonio con hijos