Liberty Seguros, dirigida per Juan Miguel Estallo, no és atractiva per a les companyies d'assegurances espanyoles. Mapfre i Mútua han rebutjat participar en la seva compra per tractar-se d'una subhasta on guanya el que més diners ofereixi i no qui més encaixi amb el seu model de negoci.

Tobías Martínez

Tobías Martínez

L'operador de telecomunicacions Cellnex posa fi a la seva etapa d'expansió per adquisició per créixer potenciant l'activitat del seu negoci als 12 països en els està implantat, segons va confirmar el seu conseller delegat, Tobías Martínez, durant la presentació dels resultats anuals de 2022. Tobías Martínez va exposar els eixos de la nova estratègia que ha dissenyat com a màxim responsable al costat d'un equip "compromès amb l'empresa", però no tindrà oportunitat de desenvolupar-la ja que va comunicar que deixarà el càrrec el proper mes de juny.

Rafael del Pino

Rafael del Pino

Escudar-se en la seguretat jurídica més gran, les facilitats de finançament o el desig de cotitzar a la Borsa de Nova York per justificar el seu trasllat a Holanda semblen arguments poc consistents per part de Ferrovial perquè la maniobra, a més de tot l'anterior, també suposarà un important estalvi fiscal. La decisió de deixar de tributar a Espanya ha causat disgust en el Govern central, que li retreu a l'empresa de Rafael del Pino haver-se oblidat que la seva situació actual es deu en bona mesura a les obres públiques que se li han adjudicat durant anys a Espanya.