Glòria Ortiz s'ha estrenat ja en els primers resultats com a CEO de Bankinter i ho ha fet batent previsions: el banc va guanyar més de 200 milions entre gener i març, molt per sobre del que esperaven els analistes pel pagament de l'impost al sector financer, que li ha restat 95 milions. El banc que presideix María Dolores Dancausa ha millorat en un 10,6% el marge d'interessos.

Marc Puig

Marc Puig

Puig va anunciar aquest dijous que sortirà a borsa el proper 3 de maig amb un valor d'entre 12.700 i 13.900 milions d'euros, a la banda alta del que es preveia, encara que caldrà veure si ho aconsegueix amb èxit. El que ja s'emporta Marc Puig, president executiu de la firma, és una prima de 9,3 milions abans de l'operació, mentre que també ha repartit un dividend de 186 milions i un pagament d'entre 80 i 90 milions a directius i empleats clau.

Roger Fernández

Roger Fernández

El president del consell d'administració i cofundador de SolarProfit afronta una difícil etapa per a la companyia, que està en números vermells, després de la caiguda de la demanda de l'autoconsum energètic en el segment residencial. La firma està treballant en un pla de reestructuració que passa, en primer lloc, per rescindir el contracte a 580 empleats, el 90% de la plantilla. Aquest és el segon ajustament laboral que fa la companyia en menys de sis mesos.