L'elecció d'Héctor Gómez per substituir Reyes Maroto al capdavant del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç ha provocat l'aplaudiment pràcticament unànime de les principals organitzacions empresarials vinculades al sector turístic. La seva experiència com a director de Turespaña avala el nou ministre, que ha estat rebut amb els braços oberts per un sector que ja posseeix i està cridat a tenir un pes específic encara major en l'economia espanyola.

Tània Verge

Tània Verge

El nou Codi de Consum que ultima el Govern català obliga que, des de 2026, les cadenes amb més de tres establiments a Catalunya hagin d'oferir més talles de cada una de les peces a la venda. Una garantia addicional per als consumidors que forma part del pla contra la pressió estètica impulsat des de la consellera d'Igualtat i Feminismes i l'Institut Català de les Dones. Segons la consellera Tània Verge, l'objectiu és que les dones "deixin d'estar en guerra amb el cos".

Ammar al Khudairy

Ammar al Khudairy

Per motius personals. Així ha justificat el president del Banc Nacional Saudita (SNB), Ammar al Khudairy, la seva renúncia al càrrec tot just uns dies després de desencadenar una de les crisis bancàries més sonades de les últimes setmanes, la que ha acabat amb UBS comprant Credit Suisse després d'haver de ser rescatat pel Banc central de Suïssa. Els comentaris d'Al Khudairy sobre la seva falta de suport financer a Credit Suisse fuerojn l'origen de tota aquesta crisi.