Joan M. Castells Molinero acaba de ser nomenat nou director general de FIATC Seguros. Castells encapçalarà el nou organigrama aprovat pel consell d'administració de l'entitat després d'haver liderat el desenvolupament del pla estratègic de l'entitat per a 2021-2025. El nou director general, que abans d'incorporar-se a la companyia d'assegurances el 2017 com a Director d'Estratègia i Desenvolupament Corporatiu va desenvolupar la seva carrera com a analista en diverses entitats com Morgan Stanley i com a associat sènior a Abac Capital, comptarà amb Marisa Galán Camino com a Directora General Adjunta i responsable de l'Àrea Tècnica, i amb Francesc Xavier Sellarés Monrós com responsable de l'Àrea de Recursos Humans. A més, s'incorporen al Comitè de Direcció Alejandra Barba Fau, Directora de l'Àrea Legal, i Mar Latorre Pellicero, Directora de Sinistres.

Juan Roig

Juan Roig

Mercadona fa un pas important per al seu desplegament definitiu a Portugal. Gairebé quatre anys després de la seva entrada al mercat lusità, l'empresa valenciana fundada per Juan Roig donarà un impuls important amb l'obertura de deu botigues a Portugal i la construcció d'un segon bloc logístic. La inversió compromesa en aquests projectes és de 280 milions, el doble del que porta invertit fins ara en aquest mercat, i la seva previsió és equilibrar els resultats en el negoci portuguès el 2024.

Nicolai Tangen

Nicolai Tangen

El fons sobirà de Noruega, propietari de Norges Bank, ha estat un dels primers accionistes de Ferrovial que s'ha posicionat en contra del trasllat de la seu de la companyia espanyola als Països Baixos que es vota en la junta general d'aquest dijous. El fons que lidera Nicolai Tangen se situa d'aquesta manera en contra del criteri defensat per la direcció de la companyia espanyola sobre els teòrics beneficis del canvi. Després de la posició del fons estaria la seva eventual pèrdua de poder, ja que la llei neerlandesa restringeix més que l'espanyola el poder dels accionistes minoritaris. En qualsevol cas, si el fons noruec exercir el 'dret de separació', el qual consisteix en oposar-se formalment a l'operació en un termini d'un mes des de la celebració de la junta d'accionistes, els plans de Ferrovial es complicarien perquè n'hi ha prou que el 2,56% dels accionistes executi aquest dret per impedir el canvi de domicili.