Banc Mediolanum, filial espanyola de l'italià Mediolanum, obre una nova etapa en què s'enfocarà en augmentar el nombre de nous clients i, sobretot, en augmentar la vinculació dels actuals. Després de més que duplicar els seus beneficis el 2022, el conseller delegat, Igor Garzesi, va explicar aquest dimarts que l'objectiu ara és convertir-se al banc "de referència" dels seus més de 200. clients.

Anna Sorli

Anna Sorli

Després d'invertir 70 milions en sis anys a renovar la seva marca i ampliar la seva xarxa, el grup alimentari Sorli destinarà uns altres 30 milions d'euros en un nou centre logístic a Granollers i a set establiments en diferents punts de Catalunya. El grup que dirigeix Anna Sorli, que celebra el seu centenari, contractarà unes 40 persones.

Roger Torrent

Roger Torrent

La inversió estrangera en Catalunya va créixer 25,6% l'any passat fins a 3.884 milions d'euros, amb les activitats cinematogràfiques com a principal destinació d'aquesta inversió. Malgrat aquest increment, la quantitat és molt lluny dels recursos captats per Madrid (17.226 milions d'euros), i fins i tot del País Basc (5.516 milions d'euros). El volum inversor de Catalunya amb prou feines suposa un 12% del total nacional, un percentatge per sota del seu pes econòmic.