Després de cinc anys sense treure disc, Justin Bieber acaba de publicar Changes, el cinquè àlbum de la seva carrera artística. El disc va veure la llum el passat 14 de febrer, conté 17 cançons i n’hi ha una que està causant un veritable rebombori, a les xarxes socials, entre els seus fans espanyols. Per què? Pel títol que li ha posat: ETA.

Justin Bieber GTRES

GTRES

El tema en qüestió és el dotzè dels 17 que hi ha al disc. I el més polèmic a les xarxes socials dels seguidors de l’Estat. ETA són les sigles en anglès de l’expressió “Estimated Time of Arrival” (en català, “Hora Estimada d’Arribada”), com l’hora prevista d’aterratge que posa als bitllets d’avió. Però per motius evidents, ja hi ha qui li ha volgut trobar un altre significat: el nom de la banda terrorista basca que es va dissoldre l’any 2018. La nova cançó de Justin Bieber sona així i ha generat aquest munt de reaccions:

Caldrà veure com reben els fans la cançó quan en Justin Bieber marxi de gira i visiti Espanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat