El cantant andalús Dave es va guanyar l’afecte dels espectadors catalans d’Operación Triunfo quan, durant la darrera edició del concurs, va explicar que havia après la llengua de Joan Manuel Serrat i Lluís Llach escoltant les seves cançons i mirant sèries de TV3. Autodidacta i d’idees clares: pro-català, d’esquerres, feminista... i anti-Vox al més pur estil Rosalía.

dave  operacion triunfo

TVE

El partit de Santiago Abascal ha iniciat una “guerra de les galàxies” absurda contra ‘Star Wars’. El motiu? Que la promocionen com una pel·lícula feminista. Des del seu compte de Twitter, la presidenta de Vox a Madrid, Rocío Monasterio, ahir afirmava això:

rocio monasterio EP

Europa Press

I és clar, en Dave no s’ha pogut estar de contestar. Amb un únic tuit, l’exconcursant d’OT 2018 desmunta Monasterio. “Que si quiere bolsa”, l’expressió que triomfa a la xarxa i que imita el caixer del súper responent algú que li dona la tabarra. En aquest cas, versió prehistòrica. Com la ideologia anti-feminista de Vox i de Rocío Monasterio, més pròpia d’èpoques passades, fosques com les cavernes, que no pas del 2019:

dave zulueta operacion triunfo gtres

GTRES

Dave prepara crispetes per anar a veure 'Star Wars' al cinema. Els seus fans, per veure com s'esbatussa amb Rocío Monasterio de Vox.