Si vols trobar els millors vols a internet i no saps per on començar, t’oferim un recull dels millors buscadors de bitllets. Una manera de trobar ofertes que siguin realment barates, i que no ens suposi una gran pèrdua de temps.

Recordem que podem estalviar diners comparant els mateixos bitllets a diferents buscadors. Cal tenir en compte les prestacions que ofereixen, i si en el procés de compra ens sumen comissions o ens inclouen les maletes.

eDreams

Un buscador que ens trobarà el vol més barat a través de les ofertes de diferents companyies. Depenent del vol s’inclourà una maleta en el bitllet. A més, no hi ha grans sorpreses amb les comissions.

eDreams

Skyscanner

Aquest és un meta-buscador (treballa a partir d’altres buscadors). És fàcil trobar-hi ofertes low cost, però en mostrar resultats, obtenim pocs detalls del bitllet. Molts cops haurem de fer la compra a les webs on ens redirigeix.

skyscanner

Kayak

Una web molt semblant a Skyscanner. És un metabuscador que ens redirigirà a les pàgines d'origen. Tot i així, té un servei molt interessant de seguiment de vols: si t'hi subscrius, rebràs una notificació cada cop que millori el preu.

Kayak

Logitravel

Aquest buscador és molt interessant per la seva funció de trobar el vol i l’hotel alhora. No és l’únic que ofereix aquest servei, però si el que ens oferirà el major descompte en reservar totes dues coses alhora.

Logitravel

Onetwotrip

Els resultats d’aquesta pàgina són molt visuals. El preu que s’indica en els resultats serà el final, incloent les maletes que s’especifiquin i el pagament amb targeta.

Onetwotrip

Troba els teus vols al millor preu. Els buscadors, la teva millor arma!